perjantai 3. joulukuuta 2010

Shoppailua ja kampaajalla käyntiä.

Tämän päivän ohjelmistossa on ollut hieman shoppailua kaupungilla ja sen päätteeksi rentoutumista kampaajan tuolissa :) Olipas kylläkin ihanaa! Muutamia kuvia shoppailuista..




Tässä aivan ihania Riviera Maisonin rottinkitähtiä :) Nämä on niiin ihanat ja nyt kävin ne vihdoin ja viimein ostamassa! Tahtoisin myös sen ison rottinkitähden :) Onko teitä muita Riviera Maison faneja?




Nämä kauniit tuikkukupit löysin kun "piipahdin" Pentikillä :) Näissä on tämmösiä lehtien kuvia kyljessä ja samaa sarjaa alla oleva hurrikaani. Ja voi että siellä ois ollu vaikka mitä ihania juttuja, vaan aikaa ei oikein paljoa ollut joten paremmalla ajalla uudestaan :) Siellä oli paljon ihmisiä  ostamassa joululahjoja ja muutamaan tuttuukin törmäsin :) olisi ollut kiva rupatella pitempääkin.




Tykkään tosi paljon kaikista tuikkukupeista ja kynttilälyhdyistä, niitä tuleekin ostettua varsinkin näin joulun alla :) ja tahtoo niitä mukaan kyllä lähteä jokaisella ostoreissulla! Kohta niitä on niin paljon että ei ole mihin laittaa niitä, no täytyy vaihdella välillä!




Tämä kans ihana tuikkukuppi Pentikiltä, paikka sille vielä vähän hakusessa..katsotaan nyt mihin se päätyy. Laitoin sen nyt roikkumaan tuohon keittiön ikkunan eteen.




Ostin tällaisen lautasliina telineen, ihastuin tähän heti kun näin tämän. Olihan siellä paljon ihmisiä liikenteessä, veronpalautusrahojaan tuhlaamassa :) Ostin myös ihanan hopeisen kattolampun, mutta se on vielä paketissa. 


Kampaajalla hiukset lyhenivät noin 10 cm..mietin kyllä kovasti että raskinko leikkauttaa mutta olivat ne kyllä tosi huonokuntoiset. Totutellaan nyt sitte näihin.. Tuli tähän vähän väriäkin, raitoja, kivaa vaihtelua yksiväriseen tukkaan :) Mukaan kampaamosta lähti paljon hiustehoitotuotteita jotta saisin nämä kuivat hiukseni taas parempaan kuosiin :) ja nyt löysin itselleni vakkari kampaajan eli onnistunut reissu, kaikin puolin!

2 kommenttia:

  1. Vastiksella :) Voi onpas ihania shoppailuja! Shoppailu on kyl kivaa puuhaa :)

    VastaaPoista
  2. Nonnukka: Eikös olekkin :) Joo shoppailu on kivaa :) välillä vähän liiankin.

    VastaaPoista