torstai 30. joulukuuta 2010

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Vuoden viimeisiä päiviä viedään ja huominen huipentuu ilotulituksiin, joita emme kuitenkaan itse ammu ollenkaan vaan katselemme naapureiden rakettien loistetta! Oletteko te ostaneet raketteja tai teettekö uuden vuoden lupauksia? Itse en tee mitään uuden vuoden lupauksia koska niitä on niin vaikea pitää :) Me vietetään uutta vuotta täällä kotona  lastemme kanssa ja nautimme uuden vuoden herkkuja..ehkä valetaan tinojakin! Vanhempi poikamme pelkää raketteja niin kovasti ettei uskalla olla ulkona kun niitä ammutaan, joten tyydymme katselemaan ikkunasta :)


Mietin tätä kuluvaa vuotta, mitä kaikkea tähän on mahtunutkaan... No melkein puolet tästä vuodesta olin raskaana ja mielialat vaihteli hurjasti laidasta laitaan kun hormonit hyrräsivät :) 
Ja raskausaika tuntui pitkältä kun jouduin kulkemaan äitipolilla kontrollissa raskausajan diabeteksen vuoksi sekä jouduin kotona mittaamaan verensokereita viidesti päivässä, kolmena päivänä viikossa..huh. Ja tehtiinhän minulle niitä sokerirasituskokeitakin jopa kolmesti..siitä hommasta en tykkää yhtää..pitää olla syömättä ja juomatta se 12 tuntia ja sitten juoda se pahanmakuinen sokerilitku tyhjään mahaan..yök sanon minä!


Remonttihommiakin tehtiin vuoden mittaan ( vaikka minulla iso maha olikin :D) nimittäin maalattiin 2 makuuhuonetta sekä vaihdeltiin sisäovia :) Tykkään kyllä tuosta maalaamisesta sen verran paljon että huomaan jo miettiväni uusia sävyjä vähän joka puolelle :)


No toukokuussa oli sitten niitä helteitä ainakin sen viikon verran..jos ei enemmänkin.. minä ison mahani kanssa yritin "nauttia" niistä helteistä vaikka kuumahan se oli muutenkin :D


Mieleenpainuvin tapahtuma tältä kuluvalta vuodelta on tietenkin se synnytys, joka siis oli kesäkuussa. Synnytys ei mennyt aivan niinkuin olisi pitänyt ja ehdinkin miettiä yhdessä vaiheessa että mitähän tästä tulee..mutta kaikki kääntyi onneksi parhain päin, siitä muistuttaa myös vatsaani koristava punainen leikkausarpi! Saa nähä milloin se vaalenee..onko vielä ensi kesänäkään minulla bikinikesä :D


Loppuvuosi onkin sitten mennyt tutustuessa uuteen tulokkaaseen, oppia kestämään vanhemman pojan mustasukkaisuutta sekä hänen uhmaikää :) 
Alkuunhan se oli tietenkin opettelua kun yhtäkkiä sulla onkin 2 muksua kotona (toinenkin on tullut mahasta pois) ja mies viikot töissä muualla..huh..olihan se melkoista rumpaa mutta siitäkin on selvitty ja nyt menee jo todella hyvin, kiltit lapset kun ovat (ainakin suurimmaksia osaksi) :)


Ensi vuosi on jo kovasti ajatuksissa. Tuleva kylpyhuone ja sauna remontti mietityttää, olenkin jo miehelle ehdottanut laattojen väriä sekä kylpyhuone kalusteita, saa nähä mihin sitten päädytään.. molemmmat kun tahtovat olla niin itsepäisiä että periksi ei anneta :D joten toivon että tämän asian suhteen näkemykset olisivat edes suurinpiirtein samanlaiset!
Ja taidetaan laittaa lattiatkin ensi vuonna uusiksi..laminaattia ja laattaa siis luvassa! Mutta palataan niihin sitten ensi vuoden puolella :)  ..joten ei muuta kuin...
                       OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2011
                       TEILLE KAIKILLE LUKIJOILLENI!

14 kommenttia:

 1. Olipa sinulla täyteläinen kulunut vuosi - raskausaika, on se vaan niin mullistavaa tuo lasten syntyminen! Remonttihaaveista -toivotaan, että pääsette yksimielisyyteen! Onnellista Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 2. Joo olihan se kyllä, lapset ovat niin ihania :) Joo eiköhän me päästä yksimielisyyteenkin kuhan tässä katellaan kaikki vaihtoehdot läpi :) Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hmm, voin vain kuvitella miten mielenkiintoista aikaa on ollut sinulla kahden pienen kanssa joista toinen vielä uhmassa- huhheijaa :D
  Tuo suunnitteluvaihe on toisaalta rasittavaa, toisaalta niin ihanaa! Siihen kannattaa kyllä aikaa käyttää että tulee varmasti hyvä ja molempia miellyttävä lopputulos vuosiksi eteenpäin, noin suuren mittakaavan remppaa ei kovin usein viitsi tehdä.
  Innolla odotan remppa- ja sisustuskuulumisia sitten ensi vuonna! :)

  VastaaPoista
 4. :) Teillä on ollut monella tapaa samanlainen vuosi kuin meillä - raskaus, synnytys, remonttia ja vauvantuoksua yhdistettynä uhmailuun sun muuhun. Ja tuleva vuosikin on samantapainen ainakin remonttirintamalla. Meillä aloitetaan wcsta ja edetään toivottavasti kodinhoitohuoneeseen ja eteiseen. Mielenkiinnolla siis seurailen kuulumisianne jatkossakin :) Niin ja mekin vietetään vuodenvaihde lasten kanssa kotosalla. Syödään hyvin, herkutellaan, katsotaan leffa ja raketteja, mies aikoo muutaman raketin ostaan ja minä sytytän tähtisädetikkuja :D Onnea, iloa ja valoa vuoteen 2011!

  VastaaPoista
 5. Raskaus ja vauvan syntymä on ihanaa aikaa, voi kun itsekin sitä kaiholla ajattelen. Raketteja emme itse ammu, katselle myös kun naapurit niitä paukuttelevat, siis jos ampuvat. Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 6. Kivasti kirjoitit kuluneesta vuodesta ja sen tapahtumista. Toivon kaikkea hyvää vuoteen 2011 ja hyvää vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista
 7. J&M: Joo hulinaa on ollut :) Näissä remonttihommissa ei kyllä kannata hätiköidä vaan miettiä tarkkaan mitä haluaa.

  Terhi: Aijaa, eli tuttua sinullekkin :) Odotan myös uutisia teidän remonteista! Kiitos samoin teille!

  Johanna: No kyllä se raskaus ja vauva aika on ihan parasta :) harmi kun se menee niin nopeesti.. Kiitos, samoin teille sinne!

  Pakkasakka: Kiitos ja samoin sinulle!

  S: Kiitos, samoin sinulle :)

  Wilhelmiina: Kiitos, samoin :)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa uutta vuotta! Tapahtumarikas vuosi on ollut teilläkin :)

  VastaaPoista
 9. J:Kiitos kiitos :) On kyllä ollut joo.

  VastaaPoista
 10. Hyvää uutta vuotta! Kiva lukea teidänkin vuoden takaisia tapahtumia:)

  VastaaPoista
 11. Teilläkin ollut tapahtumarikas vuosi! Kaikkea ihanaa ja raskastakin tapahtunut, tätä elämää siis! Kivasti kirjoitit :)

  Hyvää alkavaa vuotta 2011!!!

  VastaaPoista
 12. Marika: Kiitos samoin :) Kiva kuulla!

  Linda: No on kyllä ollut joo, kiitos. Samoin sinulle :)

  VastaaPoista