torstai 16. joulukuuta 2010

Joulua joulua..

Minulla on ollut tuo joulufiilis kadoksissa nyt jonkin aikaa, mutta tänään se taas palasi :) ihanaa!
Siihenpä ei tarvittu kuin joululaulut, paistettujen torttujen tuoksu, lämmintä glögiä ja sain selvitettyä muutamat asiat jotka ovat vaivanneet mieltäni. Nyt vielä lauantaina ostamaan ne loputkin joululahjat ja viimestään maanantaina kuusikin tulee omalle paikalleen koristeltuna!
Sitten saa joulu tulla :)


Tuli sitten tehtyä useampi levyllinen torttuja..onhan ne kyllä hyviä :)


Makuuhuoneeseenkin sitten laitoin punaisia tekstiilejä, jopa pussilakanatkin ovat puna-valkoiset. Tästä meidän makuuhuoneen tapetista en tykkää yhtään, mutta siihenkin on remontti tulossa jossakin vaiheessa..ensin kuitenkin se kylpyhuone ja sauna joista kerroikin aiemmassa postauksessa :)

5 kommenttia:

 1. ihanan kirkkaanpunaiset tekstiilit :)

  VastaaPoista
 2. Nam, kun on herkullisen näköisiä torttuja! Hyvä, että joulufiilis on taas löytynyt! Koitin käydä pari päivää sitten kommentoimassa, mutta en päässyt kommenttiboxiin...

  Tuohon kylppäriin muuten, että en laittasi myöskään kovin isoja kaappeja, vaan hienon pesualtaan ja -kaapin sekä hienot valaisimet uusien laattojen lisäksi :)

  Mukavaa viikonlopun alkua!

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää:)oma joulufiilis katosi tänään,mutta jospa se takaisin tulisi.Nyt vain huoli on suurin tunne:(

  VastaaPoista
 4. Kauniit nuo hohtavan punaiset tyynyt! <3 Ja tortutkin niin herkullisia.Minäkin jo torttuja paistoin,vielä pitäisi piparit pyöräyttää! :D

  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 5. S: Osui sattumalta silmiin tiimari reissulla :)

  Maria: Kiitos! Aijaa, no ompas ihmeellistä..no hyvä että jälleen toimii!! Jotain sen tyylistä itekkin olen ajatellut kylpyhuoneen suhteen! Hyvää viikonlopun alkua myös sinulle :)

  Minttunen: Niin eikös :) Joo en yhtään ihmettele vaikka joulufiilis katosikin..mutta toivottavasti se tulee pian takaisin ja kaikki kääntyy parhain päin!!

  sarppa: Kiitos! Joo mulla ois sama tilanne, tortut tehnynä ja piparit tekemättä :D
  Hyvää loppuviikkoa myös sinne!

  VastaaPoista