maanantai 6. joulukuuta 2010

Itsenäisyyspäivä!

Tänään on se päivä vuodesta joilloin  ihmiset kokoontuvat sohville katsomaan linnan pukuloistoa. Minun itsenäisyyspäivään kuuluu sytyttää ulkolyhtyihin kynttilät, sisälle itsenäisyyspäivän kynttilät, katsoa linnan juhlia ja nauttia samalla lämmintä glögiä ja syödä torttuja :) Onko muilla mitään itsenäisyyspäivän perinteitä? Eilisellä ostosreissulla mukaan tarttui nämä 2 kynttilänjalkaa, mutta huomasin vasta nyt että ovat hieman erilaisia..no haitannekko tuo. Taitaa tulla kalliiksi tuo joululahjojen ostaminen ku joka toinen paketti on itelle :)Meidän kylän eräässä ruokakaupassa oli lauantaina itse joulupukki :) täytyihän sitä käydä lasten kanssa katsomassa. Tänä vuonna pukilla oli mukana myös riihitonttu ja puhelias sellainen :)
 Oikein hyvää itsenäisyyspäivää!

4 kommenttia:

 1. Ihanat kynttilänjalat.Meillä ei laiteta vielä tänäkään itsenäisyyspäivänä pitkiä kynttilöitä,ei uskalla kun on noita vilkkaan sorttisia lapsia:)
  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 2. hyvää itsenäisyyspäivää sullekin! :)

  voi täälläpäs ei oo vielä tullu joulupukki vastaan :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin katsottiin linnanjuhlat ja polteltiin kynttilöitä!:) Mullakin joululahja ostoksilla tulee myös itselle ostettua kaikkea kivaa,heh!:D Ei voi vastustaa kiusausta!:D

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Minttunen: Kiitos! Joo laitoinpas ja hyvin kynttilät säilyivät :)

  S:Kiitos! No kyllä se vielä tulee :)

  Sarppa: Meillä samoin :) Joo ei voi vastustaa kyllä kiusausta :D

  VastaaPoista