tiistai 28. joulukuuta 2010

Ohi on..Joulu on onnellisesti ja onnistuneesti ohi jälleen :) Paluu arkeen takasin, mutta meillä joulukoristeet ja kuusi saavat olla vielä ainakin loppiaiseen asti. En raski niistä luopua, kun  niistä ehtii nauttia niin vähän aikaa.. Jouluvalot meillä toimivatkin kivasti yövaloina ja tunnelman luojina, kynttilöistä puhumattakaan..joita poltellaan joka ilta :) Keittiökin meillä on vielä jouluisessa asussaan..siitä kuvaa tässä!


Ja tulipas sitten tehtyä elämäni ensimmäinen jouluasetelma :) helppohan noita on tehdä näköjään kuhan vaan ostaa tarpeita. Tässä lähikuvaa siitä... pari valkoista hyasinttia ja takana sypressi joka on saanut ylleen lumisen valkoisen peitteen.7 kommenttia:

 1. hih,meillä sattui samat postauksen otsikot.:)

  Itse raivailin koristeet pois.Mutta kuusi saa olla vielä uuteen vuoteen!:) Mukavaa viikkkoa!

  VastaaPoista
 2. Hihii, mä korjasin tänään tontut yms. koristeet pois, mutta kuusi saa ilahduttaa meitä vielä uuden vuoden yli, kun karisee harvinaisen vähän ja on kaunis. Jouluvalot toimivat meilläkin yövaloina ja valaisevat pimeitä iltoja vielä jonkin aikaa.

  VastaaPoista
 3. Oi onpa kaunis asetelma! Jouluvalot antavat ihanaa tunnelmaa, kuusen ja joulukamat ajattelin myös uuden vuoden jälkeen laittaa kaappiin odottamaan ensi vuotta :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kynttilöitä meilläkin poltellaan, mutta muutoin on joulu jo hävinnyt. Nyt selailen jo HM:n kevät / kesä kuvastoa, jännältä tuntuu :)

  VastaaPoista
 5. sarppa: :D no niinpäs sattui! No me oltiin niin monta yötä pois kotoa joulun aikaan että nyt sitten nautitaan näistä joulujutuista täällä kotona :) Kiitos samoin!

  Terhi: Joo aika moni on jo laittanut koristeet pois :) ite en vielä raski..

  Nonnukka: Kiitos! Niin ne kyllä tekevät :) Hyvää viikkoa myös sinulle!

  Johanna: Niin aivan :) minulle tuli myös HM:n kuvasto..en ole vielä ehtinyt siihen tutustua..mutta pian pian!

  VastaaPoista
 6. Minullakin joulukoristeet vielä. Uudelta vuodelta saa kaikki kuusta lukuunottamatta väistyä. Kuusen annan olla loppiaiseen saakka:-)
  Oikein Hyvää Uutta Vuotta<3

  VastaaPoista
 7. Arja: Joo loppiaisena minäkin varmana otan pois, ennen en raski :) Oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle <3

  VastaaPoista