keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Kylpyhuoneen remonttimietteitä.

Asumme omakotitalossa joka on rakennettu -80 luvun alkupuolella ja olemme tehneet tähän remonttia pikkuhiljaa. Keittiö on uusittu (josta olenkin jo aiemmin kertonut) sekä kahdesta makuuhuoneesta olemme maalanneet seinät uudestaan, meidän makuuhuoneessa on vielä nuo tapetit (joista en tykkään sitten alkuunkaan!!), takkahuoneesta olemme poistaneet puolipaneelin ja maalanneet seinät, eteinen on remontoitu..mutta mutta..vielä ois tätä remonttiakin jäljellä..nimittäin seuraavana vuorossa taitaa olla kylpyhuone ja sauna!! Aloitamme remontin näillä näkymin heti ensi vuoden puolella mutta aikataulu on vielä hieman epävarma.


Mietin pitkään, että viitsinkö laittaa edes kuvia tänne meidän nykyisestä kylpyhuoneesta..mutta noh tässäpä tulee....(älkäähän järkyttykö :/


                                        Tämä kuva on otettu wc:n ovelta päin..


                                          ..tässä sitten toiselta seinustalta..


                                        ...ja suihkun kohdalta ovelle päin..


                                          ... ja lopuksi sauna!

Että tämän näköinen tällä hetkellä.. Nyt kysyisinkin teiltä, että miten te remontoisitte tämän kylpyhuoneen?? Ehdotuksia otetaan vastaan!! Jotakin minulla on jo mielessä mutta ajattelin kuitenkin kysyä että tuleeko teillä jotain hyviä ehdotuksia..Kiitos niistä!!

3 kommenttia:

 1. Heips! Löysin kommenttisi perusteella tänne :)
  Kuinka laaja remontti teillä on tarkoitus tehdä? Meneekö laatat vaihtoon vai onko ihan hyväkuntoisia?
  Ihan ekana mä vaihtaisin saunan oven, ehkä sellaiseen lasiseen ja ovet tuohon kaapistoon tai koko kaapiston tilalle joku kevyempi säilytysratkaisu? Avohyllyt jossa koreja tms?? Riippuen tietty miten tarpeellinen tuo kaappi on?!
  Saunaan joku värikäsittely,mä tein meille Liberonilla tummat lauteet ja tuli ihan kivat!

  Ompas hankalaa ehdotella:) Kiva nähdä lopputulos, tsemppiä remppaan:)

  VastaaPoista
 2. Hih teillä on yhtä komee pesuhuone,kuin meilläkin:)onneksi päästään keväällä remontoimaan se:)

  VastaaPoista
 3. Marika: No kaikki pinnat menee aivan uusiksi, olohuoneen ja kylpyhuoneen välinen seinä on tarkoistus purkaa kokonaan pois ja rakentaa uudelleen. Uudet kalusteet myös tulee :) Joo saunan ovi menee vaihtoon! Jotain kaappeja kyllä tulee mutta ei noin korkeita vaan ihan pienet ja kevyet johon voi laittaa pyyhkeet yms.. Kiva kun tulit käymään ja kerroit mielipiteitä :)

  Minttunen: Joo pesukonetorni on heti tuossa oven vieressä :) harmi kun ei ole sitä kodinhoitohuonetta, en tiiä tehdäänkö sitten takkahuoneesta kodinhoitohuone vai pidetäänkö se takkahuoneena :)

  VastaaPoista