lauantai 4. joulukuuta 2010

Tunnelmointia kynttilöiden parissa!

Muutama päivä sitten laittelin erilaisia tuikkukippoja ja tykkään näistä partyliten kynttiläkupeista tai somisteksihan näitä kutsutaan. Alla muutamia kuvia näistä ihanaisista tuotteista :)
Minulla on partyliten tuotteita jonkin verran mutta suosikkini näistä on tämä nuorekkuus sarja, johon siis kuuluu 3 erikorkuista somistetta. Näm ovat siinä mielessä kätevät kun tuonne voi laittaa vuodenaikojen mukaan erilaisia koristeita ja kun ottaa näistä nuo kynttiläkupit pois niin nämä toimivat hyvin myös maljakkoina :)


Tämän somisteen nimi on solina, tämän laitoin olohuoneen yhteen nurkkaan tunnelmaa tuomaan, valoja ei iltaisin meillä paljon poltella vaan nautitaan kynttilöiden tuomasta tunnelmasta :) On oikein kauniin näköinen kun tässä on tuikut palamassa. On tullut käytyä aika paljon näillä partylite kutsuilla, siskollani ja veljeni vaimolla on vuodessa aina parit kutsut. Siskollani on melkein kaikki partylite tuotteet ja tähän solinaan hän on ihastunut niin paljon että häneltä löytyy tätä solinaa jo 3 kappaletta :D  Partyliteltä tahtoisin vielä sen couture hurrikaanin, se on niin kaunis ja kalliskin, mutta en tiedä onko sitä enää mallistossakaan tai missään poistomyynnissä. Tietääkäisikö kukaan?


Tämä somiste on toinen suosikkini, tämän nimeä en kyllä muista.. Pitkään tätä katselin partylite kutsuilla ja sitten kerran se sattui olemaan tarjouksessa niin heti laitoin tilauksen menemään :)  Tässä siis 4 kynttiläkuppia jotka saa otettua pois ja tilalle voi laittaa kruunukynttilät :) kätevää, eikö totta!
Tässä sama somiste mutta pitkillä kynttilöillä. Tämä meillä oli koristeena ristiäispäivänä kahvipöydässä ja oli näyttävän näköinen koristeineen.  Nyt laitoin tähän jo itsenäisyyspäivän kynttilät odottamaan maanantaita :) Tähän tahtoisin löytää jostakin vielä sellaiset valkoiset "helmi" mansetit..onko jollain antaa vihjeitä mistä voisin sellaisia lähteä metsästään?


Oikein hyvää lauantaita kaikille lukijoilleni :)

13 kommenttia:

 1. Ihania kynttiläjuttuja! Niitä ei voi koskaan olla liikaa=)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Joo niitä ei kyllä voi olla liikaa :)

  VastaaPoista
 3. Ihania!! <3 Pentikiltä löytyy ihania helmisiä mansetteja! <3 Ja siellä on paljon erivärisiä.Suosittelen!! :)

  Mukavaa toista adventtia!

  VastaaPoista
 4. Kauniita! Nuo ekassa kuvassa olevat, niitä olen itsekin monesti ihaillut :) Minullakin on muutamia partyliten somisteita.

  VastaaPoista
 5. Kauniita esineitä! Minäkin joskus aikanani olin noilla Partylite-kutsuilla ja kyllä niihin eräskin euronen tais upota :) Vaikka onhan ne tosi kauniita ja kestäviäkin!

  Mukavaa toista adventtia!

  VastaaPoista
 6. Hyvää 2. adventtia! Täällä yksi RM-fani ilmoittautuu. Samoin meiltä löytyy aika paljon samoja Partylite-juttuja - taitaa olla samanlainen maku - hyvä sellainen siis. Lukaisen vielä aiemmat postauksesi, jotka ovat jääneet väliin.

  VastaaPoista
 7. RM fani harmi kun Oulussa niin suppea valikoima.Tuo nuorekkuus sarja on tainnut muuttua erillaiseksi,tai siis erillainen nykyään.Tahtoisin sen uuden mallisen.Ois vielä missä pitää:)

  VastaaPoista
 8. Sarppa: Kiitos! Niinkö, pentikille siis :) Hyvää toista adventtia myös sinulle!

  -J-: Kiitos! Ne on kyllä kauniit :)

  Maria: Kiitos kiitos! Joo niihin saa kyllä äkkiä eurot uppoamaan :) Hyvää toista adventtia sinnekkin :)

  Pakkasakka: Kiitos, samoin! Rm jutut on kyllä niiin ihania :)

  Minttunen: No Oulussa kyllä sais olla enemmän RM tuotteita. Aijaa en oo kuullukkaan että se ois muuttunu..

  VastaaPoista
 9. Paljon ihania kynttilä somisteita sulla =) Kyllä kelpaa poltella kynttilöitä <3

  Ihanaista 2-adventtia <3

  VastaaPoista
 10. Kiitos vierailusta blogissani:-))
  Couture hurrikaania ei enään saa ja somiste minkä nimeä et muistanu on hopeaköynös...minä nimittäin olen partylite konsultti;-)
  Oikein mukavaa itsenäisyyspäivää<3

  VastaaPoista
 11. Sari: No onhan nuita tullu ostettua :) joo kyllä kelpaa! Kiitos!

  Arja: No voi harmi :( Joo niihän se oliki, hopeaköynnös. Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista
 12. Ohoh! Osaapas olla muuten kauniita, hienosti suunniteltuja. Etenkin tuon ensimmäisen kuvan kyntteliköt ovat todella omaan silmääni! :)

  VastaaPoista
 13. Marika: Kiitos! Joo ne myös minun suosikeitani :)

  VastaaPoista