keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Keittiöremontti.

Nyt ajattelin kertoa tästä meidän isosta keittiöremontistamme :)
Me siis ollaan ostettu tämä talo heinäkuussa 2007 ja muutettiin tähän elokuun alussa 2007. Jo ostaessa huomasimme, että monenlaista remonttia tässä talossa tulisi olemaan, mutta silti olimme ihastuneet juuri tähän omakotitaloon ja päätimme tehdä tarjouksen.


Heti ensimmäisenä täytyisi tehdä keittiöremontti ja aloimmekin kyselemään tarjouksia eri firmoilta. Kuitenkin ennen kuin saisimme uudet kaapit, päätimme maalata nämä vanhat kaapit jotka siis olivat todella tumman ruskeat ja alkuperäiset (talohan on rakennettu -82). Maalasimme ne valkoisiksi ja vaihdoimme vetimet..harmi kun minulla ei ole niistä kuvaa. Otimme kyllä kuvia remontista ja vahoistakin kaapeista mutta ne kuvat ovat toisella koneella ja se kone on mennyt rikki, sinne jäi paljon hyviä kuvia :( Uudet kaapit siis saimme   loppuvuodesta 2008.


Mikron vieressä on siis jääkaappi, pakastin meillä on arkkupakastin ja ei ole keittiössä vaan pikkueteisen perällä. Nyt jälkeenpäin harmittaa ainoastaa se, että laatat olisi voineet olla valkoiset ja pienemmät. Ajattelin kyllä maalata ne valkoiseksi tai laittaa jonkun pöytätasojen värisen levyn laattojen päälle. Tai olisiko teillä kenties jotakin hyviä vinkkejä antaa noiden laattojen suhteen?
Tässä seinällä ei ollut aiemmin yhtään kaappeja. Halusimme siihen vitriinikaapit ja nyt sitten kaappitilaa olisikin huomattavasti enemmän kuin mitä aikaisemmin. Vieressä oleva ovi menee meidän makuuhuoneeseen.
Tällä seinustalla on sitten hella ja astianpesukone. Kuvasta oikelta mennään eteiseen ja olohuoneeseen. Nämä keittiönkaapit ovat samaa sarjaa kuin meidän eteisenkaapit josta laitoin kuvia jo aiemmin.

4 kommenttia:

 1. Kivat nuo kaapit.Kaakelin maalaus on helppo ja ilme muuttuu :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana keittiö teillä! <3 Haaveilen kans keittiö rempasta!:)

  Niin ja kiitokset tunnustuksesta! <3 Tuntui hyvälle saada sellainen!:)

  Oikein mukavaa joulukuun alkua!

  VastaaPoista
 3. Oih ja voih miten kaunista ja selkeää! Meidän keittiö on luultavasti jostain 70-luvulta ja todellakin aivan KARMEA. Keittiössö ei ole edes minkäänlaista liesituuletintakaan, pelkät hassut kaapit siellä täällä ja hella keskellä.

  Nyt kesällä meillä oli kylppärin suurremontti - vanha kylppäri porattiin lattiaa myöten pois ja sitten rakennettiin uusi ja isompi. Kyllä nyt kelpaa! :)

  Keittiö sitten joskus.. :)

  VastaaPoista
 4. Minttunen: No kaapit on kyllä ihanat :) täytyy keskustella miehen kanssa että mitä me keksittäis noille laatoille..

  sarppa: Kiitos! Ole hyvä vaan. Hyvää joulukuuta myös sinulle!

  Marika: Kiitos kiitos! Joo meilläkin pitäisi vielä tehdä se kylpyhuone remontti!! Voi kun meilläkin voisi kylpyhuonetta isontaa..mutta ei taida olla mahdollista.

  VastaaPoista