tiistai 30. marraskuuta 2010

Kranssi

Tänään vaihdoin meidän ulko-oveen jouluisen kranssin, minulla oli 2 vaihtoehtoa mutta päädyin sitten tähän ihanaan vihreä-punaiseen johon myös pari nallea on päässyt mukaan :)Meillä on aina ulko-ovessa joku kranssi. Ennen tätä jouluista kranssia ulko-ovea koristi tälläinen sydän. Tykkään tästä kyllä kovasti vaikkakin tämä on jo vähän kärsineen näköinen..pitäisi vähän "paikkailla" noita huonoja kohtia tuolta alhaalta.
Täällä ei enää ole niin kova pakkanenkaan kuin mitä eilen oli. Mittari näyttää nyt -13 ja eilen oli jopa -25. Olen tottunut siihen, että jouluna (siis jouluaattona ja joulupyhinä) on kovat pakkaset. Silloin kun olin pieni niin aina joulunaikaan oli täällä meillä päin kovat pakkaset ja jotenki tuntuu että ne kuuluu jouluun. Muutama vuosi takaperin oli tosi lauhaa, jotain -2  ja -5 väliltä eikä lunta juuri ollenkaan, tuntui kyllä tosi oudolta, eikä niin jouluselta. Toivonkin että joulunaikaan olisi taas tälläiset pakkaset kuin mitä nyt on :) Onko muilla tälläisia outoja toiveita joulunaikaan?


6 kommenttia:

 1. Kyllä itsekkin toivoo että olisi pakkasta jouluna.Juuri tällaiset ilmat,kun nyt on.Silloin muuan vuosi oli tosiaan aika ankeat ilmat jouluna ja vaikutti joulumieleen aika paljon.Ei paljon fiiliksiä saanu irti,kun vihreä nurmikko loisti :)

  VastaaPoista
 2. Joo ei tosiaankaan ollut silloin oikein joulufiilistä, toivotaan että nyt olisi lunta ja pakkanen paukkuisi :)

  VastaaPoista
 3. Minunkin mielestä pakkanen ja lumi kuuluu jouluun! Niistä se joulun tunnnelma tulee :)

  VastaaPoista
 4. Tulin vastavierailulle tänne, kivalta näyttää sinunkin blogisi! Pitääkin alkaa seuraamaan :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita kransseja. Ihanan jouluista.

  VastaaPoista
 6. -J-: Niin se kyllä on :) olen samaa mieltä!

  Noora: Kiitos, tervetuloa uudestaankin :)

  Johanna: Kiitos :)

  VastaaPoista