maanantai 31. tammikuuta 2011

Kevättä kohti.

Heissan!
On ollut kiva viikonloppu, vaikka liian nopeaahan nuo viikonloput tuppaa aina menemään.. Lauantaina oli jopa pari lämpöastettakin ja aurinko paistoi komeasti, joten sen ihanan ilman innottamana laitoin lapsukaiset autoon ja auton nokka kohti Kiimingin white house sisustusliikettä :) Liike oli aika iso ja siellähän olisi ollut vaikka mitä ihanaa ja kivaa ostettavaa, mutta lähdin sinne greengate kuppeja metsästämään. Pitkään jo olen niitä katsonut ja miettinyt ovatko minun juttuni, aluksihan en tykännyt niistä yhtään mutta nyt olen aivan ihastunut niihin :) näin se minun mieleni muuttuu! Nyt sitten aion kerätä näitä ihastuttavia tuotteita pikkuhiljaa keittiöni vitriiniä koristamaan :)


Nyt mukaani lähti kaksi tilly of white lattekuppia ja kaksi chloe of white lattekuppia sekä beige/valkoruudullinen keittiöliina :) Oi että nämä ovat kauniita, tuleekin ihan kesä mieleen näistä ihanista kukkaista!
                                        Hyvää alkaunutta viikkoa!


10 kommenttia:

 1. Sinäki hullaannuit, tervetuloa kerhoon :) Ihania kuppeja valitsit :)

  VastaaPoista
 2. No näin pääsi käymään, kiitos! Onhan ne niin ihania että :)

  VastaaPoista
 3. On se jännä että noita kuppeja miettii,että tykkääkö ja sitten kun ostaa pari niin hullaaantuu niihin:)
  Minä juon kahvini nykyään vain ja ainoastaan GG:n kupeista:)

  VastaaPoista
 4. Niinpä, minäkin ensin mietin että tykkäänkö vai en ja nyt kun niitä ostin niin tahtoisin heti lisää :)

  VastaaPoista
 5. <3 Ihania, samoja mäkin halajan!

  VastaaPoista
 6. Mulla ihan sama juttu, olen miettinyt että tykkäänkö GG:eistä niin paljon että raaskin alkaa kerätä vai en... On ne kyllä ihanat!! Ja niihinkin tietty jää koukkuun kun ensimmäiset ostaa :)

  VastaaPoista
 7. Teekannuni on ostettu juuri WhiteHousesta mutta niitä ei siellä enää ole, oli ollut viimeinen kun äitini sen osti.
  Nuo kupit on juuri minunkin suosikkini, aivan hurmaavia. Meillä niistä syödään jugurtit ja rahkat ja juodaan teet ja kahvit. On ne niin mahtavia :)

  VastaaPoista
 8. Terhi: Niinpä, ei muuta ku kauppaan vaan :)

  Hilda: Joo ensimmäiset kun ostaa niin koukkuun jää, minulle kävi juuri niin :)

  Piupau: Aijaa. Olenkin tuota teekannua "metsästänyt" jokaisesta nettikaupastakin ja kysellytkin mutta ei tunnu enää saavan,mutta löysinpäs yhden nettikaupan jossa sellaisia vielä sattui olemaan..mutta se ei ole suomessa :) Nuo kupit on kyllä todella käytännöllisiä,niistä voi syödä ja juoda vaikka mitä!

  VastaaPoista