torstai 6. tammikuuta 2011

Sisustusohjelmia..

Nykyään televisiosta tulee monenlaisia sisustus -ja remontointi ohjelmia. Tiistaita odotinkin innolla, koska silloin pientä pintaremonttia alkoi uusin pidennetyin jaksoin :) Tykkään jotenkin siitä ohjelmasta, näkee miltä asunto näytti ennen ja jälkeen muutoksen.  Toinen suosikkini on t.i.l.a, jossa kiinnostaa osiot: kaunis koti sekä kodin muutos. Näin äitiyslomalla ollessa on päivisin joskus aikaa katsoa televisiota ja sieltä kaiken maailman ohjelmia :) Yksi suosikkini on nelosella näkyvä sisustukseen liittyvä ohjelma, nimeltään asuntotarjous päivässä. Siinä asunto stailataan myyntikuntoon, raivataan ylimääräiset tavarat pois, maalataan ja ehkä vaihdetaan lattiamateriaaleja, sisustetaan asunto kauniiksi ajatuksella: vähemmän on enemmän ja se kyllä toimii.  Mitkä sisustusohjelmat teitä kiinnostavat?


Tässä viimekertaisesta pientä pintaremonttia ohjelmasta kodinhoitohuoneen muutos, joka mielestäni onnistui hyvin..


4.1. Koti järven rannalla


..sillä ennen tilahan näytti tältä..


4.1. Koti järven rannalla

7 kommenttia:

 1. Nykyään tulee katottua niin vähän telkkaria, oikeastaan katson ainoastaan taivaan tulet ja senkin myöhemmin talennettuna :) Mutta ko. ohjelmat on kivoja, en tiennytkään että pientä pintaremonttia on palannut tauolta uusin pidennetyin jaksoin, kiitos tiedosta :) Tuossa khh muutos näyttää hyvältä. Kivaa perjantaita.

  VastaaPoista
 2. Minulla on jäänyt sisustusohjelmat hieman tauolle,kun lapset eivät anna rauhaa katsoa:)
  Itse kanssa tykkään noista muutoksista,kun näkee mitä voi saada aikaan,jopa pienilläkin jutuilla!

  VastaaPoista
 3. Johanna: Niinhän se tahtoo mennä itelläkin kun on työelämässä :) Hyvää perjantaita myös sinulle!

  Minttunen: No joo siinä tietenkin toinen syy miksi niitä ohjelmia ei sitte niin tuu katottua :) Meillä onneksi lapset antavat katsoa rauhassa (ainakin vielä toistaiseksi) :)

  VastaaPoista
 4. Tila ja pientä pintaremonttia on kans mun suosikkeja. Ja varsinkin Milla Alftanin tekemät muutokset Tila-ohjelmassa :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin katsoin tuon pientä pintaremonttia eilen ja aika hyvin kyllä onnistui tuo suunnittelija. Harmi, että budjetti oli niin pieni, ois voinu sen pesuhuoneenkin laittaa samalla :) Mielelläni oisin nähny, minkälainen siitä olisi tullut!

  VastaaPoista
 6. mäki tykkään Tilasta ja just tosta Pientä pintaremppaa! tosin vähän turhan pitkä se tunnin jakso, ainakin näin kiireiselle.. tallensin sen ja alotin tänään kattoo, mut en ehtiny ku puoleenväliin :)

  VastaaPoista
 7. J: Joo hän on minunkin suosikkini sekä pientä pintaremonttia ohjelmassa tykkään siitä Katja Piiroisesta sekä Teuvo Lomanista..mut hän ei ilmeisesti enää ole siinä ohjelmassa mukana :(

  Maria: Niin kyllä onnistuikin. Joo budjetti olisi minunkin mielestäni saanut olla isompi :)

  S: Kyllä itekki oon sitä mieltä että ois se puoli tuntia riittänyt, tuo tunti on ehkä vähän pitkäveteinen.. :)

  VastaaPoista