torstai 27. tammikuuta 2011

Makuuhuoneen tekstiilejä.

Heissan taas!

Pientä blogitaukoa on ollut meneillään mutta täällä jälleen :) 
Kaipasin meidän makuuhuoneeseemme jotain uusia tekstiilejä ja ajattelin että käyn ostamassa uudet petivaatteet. Päätin ensin kuitenkin katsoa jos minulla olisi jotain uusia tekstiilejä vaatekaapissani ja olihan siellä. Olin nimittäin unohtanut aivan kokonaan nämä ihanan beigen sävyiset petivaatteeni jotka tilasin viime syksynä jotexilta ja olivat vielä pakkauksessakin :) miten olinkaan voinut unohtaa nämä ihanuudet?? No eipäs tarvinutkaan lähteä kaupoille, sain uudet petivaatteet ja rahatkin säästyivät!! :)


Ja tiedoksi muuten niille jotka odottavat meidän remonttikuvia..niin aloitamme remontin ensi kuussa. Luvassa on seinien tasoitusta, maalausta, listojen vaihtoa ja sitä laminaatin lattamista :) ainakin näin aluksi, edessä vielä siintää se kylpyhuone ja sauna remontti.. Taitaa olla taas koko talo aivan sekaisen sen remontin ajan mutta toivottavasti saadaan kaikki tehtyä lyhyessä ajassa eikä remontti venyisi kovinkaan pitkäksi, se on vaan niin inhottava asua remontin keskellä, nimimerkillä kokemusta on!!

4 kommenttia:

 1. Hei, miksei meidän kaapeista tee tuollaisia löytöjä???!!!
  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Remppaaminen on niin kivaa :) Kevät on oikeeta remppa-aikaa :)
  Veskiremppamme kohta kestänyt jo kuukauden, mutta aikkaslailla alkaa tulla valmista :)

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kiva löytö!Remontointi on kivaa ja terapeuttista:)

  VastaaPoista
 4. Marika: Jaa-a vaikea sanoa :) Kiitos samoin sinulle!

  Päm: No on se kyllä sitäkin :) Kiva että teillä alkaa olla wc-remppa valmis. Hyvää viikon jatkoa myös sinulle!

  Minttunen: No joo, en siis muistanut ollenkaan noita lakanoita :) Remonttihommat on kylläki kivoja, varsinkin sitte kun saa nauttia lopputuloksesta!

  VastaaPoista