keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Mietteitä pojan huoneen suhteen.

Pian kolme vuotias poikamme asuu omassa huoneessa jonka maalasin valkoiseksi noin vuosi sitten. Tein sabluunan avulla sinne myös vaaleansinisiä tähtiä seinille ja nyt jo tahtoisin muuttaa seiniä hieman :) Nimittäin tahtoisin laittaa yhdelle tai kahdelle seinälle tällaista tapettia...


Elsa-tapetti, blå
...tämä tapetti on Sandbergin tapettia, Elsa mallistosta..ja niiin nättiä :) Sopisi todella hyvin poikani huoneen värimaailmaan, jossa on vaaleansinistä, beigeä ja valkoista.

Ja sitten tahtoisin sinne uuden kirjahyllyn..nyt siis siellä ei ole mitään kirjahyllyä tai oikein mitään muutakaan paikkaa leluille ja olen ihastunut tähän...

EXPEDIT Kirjahylly valkoinen Leveys: 79 cm Syvyys: 39 cm Korkeus: 149 cm Maksimipaino hyllylevyä kohti: 13 kg

.. on Ikeasta, nimeltään expedit. Laittaisin tämän vain toisinpäin, vaakatasoon, niin lapset yltäisivät ottamaan kaikki lelut siitä itse sekä leikkimään tämän kirjahyllyn päällä esim. autoilla :) 


Ja lattian vaihtokin pojan huoneeseen on tulossa, laminaattia sinnekkin tulee..väristä tosin en osaa vielä sanoa?? Seuraavaksi meille kuitenkin laitetaan ne laminaatit sekä takkahuoneen puolelle tulee laattalattia, nythän meillä on joka huoneessa muovimattoa :/ josta en tykkää sitten alkuunkaan!! (kylpyhuone ja sauna remontti saa sen verran oottaa..palataan siihen sitten joskus myöhemmin)! 


 Olen hakenut K-raudasta jo muutamia laminaatti näyte kappaleita miehelleni, mutta vielä voisi käydä yhdessä katselemassa. Olen itse ihastunut pariin vaihtoehtoon mutta saa nähdä millaiseen laminaattiin me sitten päädymme...tässä kuitenkin yksi ihana vaihtoehto..


...tämän nätin lankkulaminaatin nimi on wine & fruits :) tykkäisin kyllä kovasti!!


Toinen laminaattimalli joka olis mieleeni tuleepi tässä...

..tämä on myös lankkulaminaattia ja tämän nimi tais olla vaaleanharmaa tammi, kaunis myös tämä..

..ja kolmas vaihtoehto olisi tälläinen..

... lankkulaminaattia ja nimiltään hopeanharmaa tammi :) Nämä kaksi viimeistä on aika samanvärisiä, toinen vaan hieman tummempi.  Siinäpäs sitä miettimistä onkin!!
Valkoiset lattiat olisi mielestäni kauniit mutta mieheni ei oikein tykännyt ajatuksesta, joten lankkulaminaattia siis mutta minkä väristä?? Mikä näistä kolmesta vaihtoehdosta olisi sinun mielestäsi parhain? Mielipiteitänne kaivattaisiin, kiitos!

Hyvää viikon jatkoa!

14 kommenttia:

 1. Kivoja suunnitelmia sinulla. Hyviä valintoja niin tapetin kuin huonekalunkin suhteen. Lattiasta, vaikean laitoit, kaikki ovat kauniita. :) Itse kuitenkin kallistuisin ehkä tuohon alimpaan .

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttävät suunnitelmat!
  Eka laminaatti on kaunis, mutta siihen saattaa kyllästyä, eikä lattiaa viitsisi ehkä ihan muutaman vuoden välein uusia... Toinen ja kolmaskin ihania!
  Itse ottaisin tuon keskimmäisen eli vaaleanharmaan tammen :)

  VastaaPoista
 3. Heips!
  Meillä on kahdessa lastehuoneessa tuollainen expedit-hylly ja on muutes ihan huippu. Varsinkin kun sitä voi pitää myös pystyssä, meilläkin ne kyllä on vaakatasossa...

  Meille on just tekeillä tuosta wine&fruits laminaatista keittiönpöydänkansi! Se on kyllä ihana, mutta totesin että itse varmaankin saisin ähkyn jos koko lattia olisi sitä...En tiedä...
  Ihania nuo muutkin vaihtoehdot<3

  VastaaPoista
 4. Tuo ylin olisi kivan näköistä,mutta varmaan siihen kyllästyisi aika äkkiä.Alin miellytti minun silmää eniten ja jos nyt olisin lattian vaihdossa niin varmaan valitsisin sen.
  Olen jo kyllästynyt meidän lattiaan,mutta onneksi lapset hoitaa homman kotiin ja saan vaihtaa muutaman vuoden sisään sen:)

  VastaaPoista
 5. Johanna: Kiitos! Joo lattian valinta tulee varmasti olemaan se vaikein päätös näitten remonteiden suhteen!

  J&M: Kiitos! Joo se on kyllä yks suosikki..vaikea valinta tulee olemaan..

  Marika: Varmasti kätevä tuo expedit hylly :) No nyt vaakatasoon ja sit kun lapset kasvaa niin pystyyn :) Niin en tiiä..en oikein usko että mulla tulis tuosta laminaatista ähky mut ikinähän ei tiedä..

  Minttunen: Joo nättiähän se on :) On kyllä vaikea valinta tuo lattia..toisena päivänä toinen miellyttää ja toisena toinen :) ei hyvänen aika sentään.. Joo no sen minäki tiiän että 3-sauvaista pähkinän väristä laminaattia meille ei tule, se aika oli ja meni! Niin ne lapsethan tahtoo olla vähän kovakouraisia että kestävä sen lattian täytyykin olla :)

  VastaaPoista
 6. mä päätyisin ehkä tohon tokaan.
  ekalla laittaisin jonkin seinätehosteen, en lattiaan. eikä sitä saa olla liikaa tai kyllästyisin :)
  tosi hyviä suunnitelmia poikasi huoneeseen, tuo tapetti on ihana!

  VastaaPoista
 7. S: Niin aivan, no kävin tänään mutkan bauhaussilla hakemassa/katsastamassa laminaattimalleja..ja muutama tarttui mukaan :) Pitäs vaan osata tehdä se päätös, mies kun tuumaa melkein kaikkeen et ei tota.. :/ no pitää jotenki kääntää sen pää :D
  Kiitos, joo ite oon nyt tykästynyt tuohon tapettiin, miehelle en oo vielä uskaltanu puhua mitään :)

  VastaaPoista
 8. Minustakin tuo ensimmäinen on kiva, mutta varmaan nopeasti tosiaan kyllästyy. itse valitsisin tuon keskimmäisen vaihtoehdon. Helppo yhdistää melkein mitä vaan.

  VastaaPoista
 9. Niin aivan..no olen löytänyt nyt uuden mallin, jossa on kans tekstiä mutta ei läheskään noin paljoa mitä tuossa ylimmäisessä kuvassa :)

  VastaaPoista
 10. Ihana tapetti. Viimeisen kuvan laminaatti on minun mieleen eniten.. Kateltiin samanlaista meille, mutta päädyttiin vähän ruskeampaan lankkulaminaattiin, nimeltä savuakaasia.

  VastaaPoista
 11. Mä tykkään tuosta tokasta lattiasta!Kyllästyisin varmaan kans tuohon tekstilliseen.
  Tosi kivaa tuo tapetti!Meiläkin hakusessa jotain pojan huoneen yhdelle seinälle..en vaan tiedä maalaisko vaan vai etsiskö jonku tapetin..mieli vaihtuu jatkuvasti sen suhteen!

  VastaaPoista
 12. Katariina: Kiitos! Luulen että olemme jo tehneet lattiavalinnan, toivottavasti :)

  Niina: Joo se on minunki mieleen, mut luulenpa et nyt on lattia valittu :) Joo ihastuin tuohon sinivalkoruudulliseen tapettiin heti kun näin sen :) Remonteissa on aina se että mieli saattaakin vaihtua useasti ja lopputulos voi olla aivan erilainen mitä alunperin on suunnitellut :)

  VastaaPoista
 13. Kerrohan Heli sitten, mikä lattian valitsit! Itse ihastuin ensisilmäyksellä tuohon toiseen. Mulla ois itseasiassa haaveissa täysin valkoinen lattia, kun en sitten haluaisi täysin valkoista seinäpintaa omaan taloon :)

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 14. Joo laitan sitten kuvia kun remontti on valmis, sais vaan ensin ostettua ne laminaatit :) Valkoisen lattian minäkin olisin halunnut alunperin mutta mieheni ei tykännyt ajatuksesta ollenkaan..joten täytyi alkaa miettiä uusia vaihtoehtoja ja siinäpä sitä sitten tekemistä olikin..mutta luulen että nyt se lattia on valittu :) Hyvää alkanutta viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista