keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Kuulumisia.Olimme lasten kanssa mummolassa käymässä pitkästä aikaa ja mummihan (eli äitini) oli aivan innoissaan kun harvoin näkee lapsenlapsiaan. Mummi ja vanhempi poikani kävivät uimassa uimahallissa ja se onkin yksi heidän yhteinen "harrastuksensa", jos näin voisi sanoa. Poikani on aina aivan innoissaa kun pääsee mummin kanssa uimaan :) Ihania nuo mummit, harmi vaan kun asumme niin kaukana toisistaan ettei tule käytyä siellä kuin kerran kuussa.. Kun käymme mummolassa niin olemme aina useamman yön, yleensä keskellä viikkoa kun mieheni on töissä.Sitten kävimme myös yhdessä laskemassa mäkeä, tässä poikani ja mummi laskevat yhdessä :)


Mukana meillä oli veljeni tyttö. Yhdessä hoksasivat, että mennäänkin mäkeä alas pyörimällä eikä pulkalla, tässä siis kuvaa siitä.

4 kommenttia:

 1. ihanaa yhteistä ajanviettoa :)

  VastaaPoista
 2. Mukava kun mummi jaksaa touhuta lasten kanssa.Meilläkin mummi ja pappa silloin tällöin ottaa lapset uimaan tai ihan vain mummille kylään:)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Mummolat on kyllä parhaita, meillä lasten mummolat on niin lähellä että melkein joka päivä nähdäänkin ja lapset on aina yhtä innoissaan :) On ne mummut ja papat niin tärkeitä<3

  VastaaPoista
 4. S: Niinpä :)

  Minttunen: On se kyllä :) Käytäisiin varmasti enemmänkin kylässä puolin ja toisin jos vaan asuttaisiin lähempänä.

  J: Kiitos! Niin on on, meillä vaan on pojilla mummot enää elossa, kummatkin papat ovat kuolleet :(

  VastaaPoista