torstai 10. helmikuuta 2011

Muutoksia muutoksia.

Nyt kun tuosta olohuoneen maalausurakasta ollaan selvitty niin ollaan mieheni kanssa jo mietitty uusia remontin kohteita.. No tiedossahan meillä on jo kylpyhuone ja sauna remontti sekä lattioiden laminointi (kirjotetaankohan se  noin) :) sitten kun mieheni joutaa työkiireiltä..eli aikataulusta on vaikea vielä sanoa mitään. Mutta sitten tähän tämänpäiväsen postauksen aiheeseen... Minä siis haaveilen isommasta keittiöstä niin mieheni hoksasi siihenkin ratkaisun.. Meidän talon pohjapiirrustushan on nyt tälläinen....


...mittasuhteet ei ole oikein mutta kuitenkin suuntaa antava pohjapiirrustus, meillähän on tuo keittiö aika pieni. Ikkunan edessä on keittiön pöytä ja tuolien takana ovat keittiönkaapit, kun istuu pöydän ääressä niin  takaa ei tahdo kunnolla päästä kulkemaan joten siksi tahtoisinkin isomman keittiön. Mieheni sitten ehdotti että tehtäisiin tästä nykyisestä keittiöstä makuuhuone ja yhdistettäisiin meidän takkahuone sekä yksi makuuhuone, eli purettaisiin tuo nuiden huoneiden välinen seinä kokonaan pois ja näin saataisiin sinne iso keittiö :) Takkahuoneessa ei siis ole takkaa ollenkaan vain tuo leivinuuni mutta pohjapiirrustuksessa se on laitettu takkahuoneeksi, siellä säilytämme tällä hetkellä vauvan vaunuja sekä samalla se toimii pyykinkuivauspaikkana. Ovi on takapihallamme olevalle teranssille. Selitinköhän minä liian vaikiasti, toivottavasti ymmärsitte? :)
Tässä siis kuvaa muutoksesta, pariovet tulisivat tuohon käytävään mistä olisi sitten kulku jokaiseen makuuhuoneeseen, aina olen haaveillut lasillisista pariovista :) Uusi keittiö olisi sitten tuolla nykyisellä takkahuoneen ja makuuhuoneen paikalla, olisi paljon tilavampi kuin nykyinen keittiömme :) Nykyisessä keittiössä on neliöitä 15 ja muutoksen jälkeen keittiössämme olisi 24,5 neliötä!!  Mitäs sanotte?


7 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi hyvältä idealta!!Tulispas sitten kunnon kokoinen keittiö!:)
  Jäiskö ovi terassille?Oiskin kiva jos keittiöstä pääsis suoraan ulos!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla :) Joo tulis kyllä ihanan iso keittiö. Ovi jää, joo se on niin kätevä ja vielä kun siitä pääsee suoraan isolle terassille :)

  VastaaPoista
 3. Remonttiaiheet ovat nyt enemmän kuin lähellä sydäntäni (jos kurkkaat blogiini voit huomata sen) ja sen vuoksi blogit, joissa on remontointia ja sisustusta ovat enemmän kuin mieleeni. :) Tulen varmasti seurailemaan blogiasi :) Niin ja tuo keittiön siirtäminen on enemmän kuin mainio idea. Itse pidän erityisesti avokeittiöistä ja noin uudelleen sijoitettuna teillekin tulisi hieman avokeittiö mallia :) ja ennen kaikkea ISOMPI ja mahdollisesti sitäkautta myös parempi ja toimivampi keittiö. Minun blogini löydät halutessasi osoitteesta http://mehilaisenmaja.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. sehän ois loistava muutos! saisitte kunnon kokoisen keittiön ja ois kivasti yhteydessä olohuoneeseen :). tosi hyvä idea :))

  VastaaPoista
 5. Mehiläinen: Aivan, kiva juttu :) Joo enemmän tilaa keittiössä kyllä tarvittaisiinkin, täytyypäs tulla vastavierailulle :)

  S: Eikös, ja makuuhuoneita silti olisi se 3 kpl niinkuin nytkin :) Iso remonttihan se on mutta tulisi lisää tilaa keittiöön ja olisi olohuonettamme lähellä!

  VastaaPoista
 6. Tervehdys Heli
  Kiitoksia käynnistäsi ja kommentista.
  Toivotan oikein hyvää ystävänpäivää sinulle ja tsemppiä remppaan ;O)

  VastaaPoista
 7. Heissan! Kiitoksia ja hyvää ystävänpäivää myös sinulle!

  VastaaPoista