maanantai 11. huhtikuuta 2011

Olohuoneeseen uutta ilmettä!Heissan!


Nyt on juhlittu sitten poikani synttäreitä, 3 vuotta tuli täyteen :) voi kun ne kasvavat niin äkkiä.. mutta niitä tunnelmia sitten myöhemmin kun saan kuvat laitettua koneelle.Olohuoneeseemme hankin hieman jotain uutta, nimittäin pari ihanaa vaalean sinistä tyynyä   White coast nettikaupasta, sekä pari hyllyä.. ikeastapa tietenkin :) Ikeasta tuli ostettua muutakin, kuten esim nuo 2 kynttilänjalkaa pöytäkynttilöille (kuvat alempana). Olen nyt ihastunut nuihin vaaleansiniseen ja vaaleanpunaiseen, makuuhuoneeseemme taidan laittaa vaaleanpunaisia tekstiilejä kesäksi.
                                      Tässä pari kuvaa sohvasta ja noista tyynyistä!


Ja sitten nämä ihanat ikean hylly, näitä olen halunnut jo kauan mutta sinne ikeaan niin harvoin pääsee käymään.. mutta tässä ne nyt vihdoin ja viimein ovat :) Taas olisi pitkä asialista ikeaan vaan ei ole yhtään tietoakaan milloin sinne pääsee...


Ostin noita hyllyjä myös 2 lastenhuoneeseen, mutta niitä ei olla vielä laitettu seinään. Lastenhuoneeksi tulee nyt ensi viikonloppuna nykyistä isompi  huone ja sinne tulee uutta tapettia, vähän maalia ja ainakin uudet verhot :) Nykyisestä lastenhuoneesta tuleekin sitten vierashuone.

                     

                                                Hyvää alkanutta viikkoa!

3 kommenttia:

 1. Vaaleansininen todella raikastaa sohvaa :) Laitoin kanssa vessaamme vähän turkoosia kevään kunniaksi :) Hyllyt tosi kivat ja nuo tähdet, ihanat...onko RM:ää?

  Kivaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Päm: Niin kyllä tekee :) Kiitos joo on RM:ää :)

  VastaaPoista
 3. Minä suunnittelen myös makkariin vaaleanpunaista. Meillä on vaaleanpunainen taulu seinällä, muuten aika beigeä niin kesäksi tulee valkoiset verhot, harmaa ohuempi päiväpeite ja vaaleanpunaiset tyynyt ajattelin laittaa, sanoi mies mitä sanoi ;)

  VastaaPoista