tiistai 26. huhtikuuta 2011

Kuulumiset ja huhtikuun synttärikemut!Heissan pitkästä aikaa!


Kohta huhtikuu on jo mennyt kokonaan ja kesä tekee tuloaan kovasti. Täällä pääsiäistä vietettiin kotosalla anopin ollessa kylässä ja ilmatkin olivat mitä parhaimmat :) Virpojia meillä ei käynyt kuin 3 pientä tyttöä, saatiinpas niiltä muutama kauniisti koristeltu pajunoksa :)

En ole kerinnyt täällä blogimaailmassakaan paljoa pyörähtää, enkä postauksia tekemään..mutta kovasti tämä mielessä on kuitenkin ollut, koitan nyt parantaa "tapojani" :) 

Kävin viime viikolla työhaastattelussa..hieman nyt jännittää miten kävi?? Hakijoita kun aina on niin paljon mutta siitä tietoa odottelen ensi kuun alkuun asti. Lapsille olisi jo hoitopaikkakin valmiina, jos niitä töitä sattuu saamaan. Sitten he menevät vuorohoitopäiväkotiin, minulla kun tulee olemaan vuorotyö. On varmasti lapsille aika rankkaa mutta näin mennään! Miehelläni on kuitenkin sellainen työ, että hän saattaa olla jopa viikonkin kerrallaan reissussa, ainakin näin kesäaikaan.

Alkukuussa juhlittiin vanhemman poikani 3-vuotis synttäreitä ja olihan muuten melkoiset kemut ;) Poika sai niiin paljon ihania ja mieluisia lahjoja että! Synttäreille tein tietenkin perinteisen täytekakun Lauri kilpa-auto kuvalla :) gluteenittoman valkosuklaakakun, sitten oli keksejä ja leipäjuustoa, suolaisena tarjosin kolmioleipiä joissa oli kahta erilaista täytettä, makaronisalaattia sekä lapsille (ja miksei aikuisillekin) poppareita, sipsejä, karkkeja...
Teemana synttäreillä meillä oli  Lauri kilpa-auto joten sitä rekvisiittaa olikin sitten pöytäliinan, mukien ja lautasien sekä ilmapallojen muodossa :)                                    Tällaiset  olivat juhlien pallot :)                  

                                   Synttärisankarimme kakku :)
                                           makeita herkkuja..


                                             ... ja hieman lisää..
                                         ... ja suolaiset herkut..
                                         .. ja synttärisankarimme itse :)              Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä lopettaa. Hyvää viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Olipas kaikennäköisiä herkkuja, NAM :)
    Minä saan alkaa opettelemaan myös noita poikien juttuja, kun tähän asti on tehty kaikkea jännää tytöille.

    Onnea vielä sankarille!

    VastaaPoista