perjantai 29. huhtikuuta 2011

Vapun koristelut ja perinteiset vappuruoat.
Hei!


Onkos teillä tapana laittaa paljon vappukoristeita, ilmapalloja tai serpentiinejä? Tai kenties jotain ihan muuta, jotain uutta? Itse tykkään laitella ilmapalloja ja serpentiinejä, lähinnä olohuoneeseen ja keittiöön, lasten iloksi ja tietenkin omaksikin iloksi :) Olen käynyt nyt parina vuotena ostamassa vanhemmalle pojalle sellaisen ison foliopallon, onhan ne niin ihania, mutta ulos niitä en oikein mielellään anna viedä..lähtee niin helposti tuulen mukaan, saa nähdä säilyykö tämä " perinne" kovin kauaa..nimittäin nuo foliopallot eivät mitään halpoja ole!


Tässä kuvaa ihanasta vappukauttauksesta :)Ihania folio vappupalloja :)
         Tämmönen vappuhuiska oli pienenä aina pakko saada :)VAPPUVIUHKA
Entäs laitatteko te  mitään vappuruokia? Perinteisiä nakkeja, perunasalaattia, simaa ja munkkeja vai jotain muuta? Meillä syödään yleensä vappuna nakkeja tai lihapullia sekä munkkeja siman kera :) Anoppi kävi pääsiäisen aikana kylässä ja teki meille aivan valtavasti ihania isoja munkkeja, nam! Kiitos anopille :)


     Vappusimaa..     ja tietenkin munkkeja! ja jotain suolaista!Kouluissa ja päiväkodeissahan on varmasti vapun aikoihin naamiaiset. Meidän lapset ovat vielä kotona, eivät vielä saa nauttia naamiaisjuhlista, myöhemmin sitten! Millaisia naamiaisasuja teidän lapset tänä vuonna laittavat päällensä?


tässä yksi suloinen lasten naamiais asu            ja jotain myös pojille :)
                                           

2 kommenttia:

 1. Mä oon kans ostanu lapsille foliopallot viime vuonna ja nytki taidan ostaa.
  Samat eväät meilläkin :) ja sima ja munkit on ehdoton vappuherkku! Jännä miten niitä munkkeja ei tuu muulloin tehtyä ku vappuna? Voishan niitä muulloinki syödä :)
  Kivaa vappua teidän perheelle!

  VastaaPoista
 2. Sima ja munkit kuuluvat meidän vappuun. Ja tietysti grillaus. Muuten meillä vappu "menee" vain ohi. Täälläkun ei ole kaupungillakaan mitään muuta kuin tylsä puhe...

  Viime vuonna olimme vapun Tampereella (Alex oli sairaalassa). Meiniki oli ihan toista -tosi kivannäköistä, vaikka mieli olikin muualla. Tämä vuonna vietämme sen ystäväperheen kanssa:)

  VastaaPoista