torstai 31. maaliskuuta 2011

Lastenhuonetta.

No nyt sitten vihdoin ja viimein sain puhelimeni sekä kamerani takaisin korjautukselta :) jee!! On se ollutkin niin orpo olo kun kaikki viiään yhtä aikaa.. ja varsinkin kun oli sieltä liikkeestä sitten lainapuhelin.. siinä oli koko ajan joku näytönsäästäjä päällä ja se välkytteli valoja aina 15 sekunnin välein, olihan vähän rasittava! Nyt onneksi sain oman ihanan puhelimeni takaisin :) mutta kaikki puhelin numeroni olivat sieltä sitten kummasti hävinneet.. no täytyy ne hommata sinne takasin!


Sitten tähän tämänpäiväiseen postaukseeen :) Otin pari kuvaa lastenhuoneesta.. Olisi tarkoitus muuttaa tuo lastenhuone yhteen isompaan makuuhuoneeseen, pitäisi vaan kaikki huonekalut vaihtaa makuuhuoneitten kesken..huh mikä urakka siis edessä!Tässä kuvaa vanhemman poikani sängystä johon löysin sattumalta ihanat tähti pussilakanat...
.. ja niinpä päätin ottaa vielä vaaleansinisenäkin :) rakastan tähtiä!
Sitten otin kuvaa tästä ihanasta viiristä jonka on tehnyt hyvä ystäväni :) kiitoksia vielä kerran! Nämä viirin värit sopivat niin kivasti tämän lastenhuoneen väritykseen :)
Tällaista meillä tällä kertaa :) Nyt täytyykin alkaa siivoushommiin, huominen ja lauantai meneekin sitten leivonta jutuissa sillä juhlimme sunnuntaina poikani synttäreitä, niitä tunnelmia sitten myöhemmin :)

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo viiri!
  Mistä noin kauniit pussilakanat löysit?

  Energisiä siivous- ja leivontapäiviä toivottelen :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat pussilakanat!! Kyllä pojan kelpaa ;)

  VastaaPoista
 3. J: Eikös ookki :) Pussilakanat satuin löytämään hemtexiltä. Kiitos!

  Mia: Kiitos, kyllä nyt kelpaa :)

  Minttunen: Niin eikö :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat pussilakanat! Niin mäkin tykkään tähdistä!

  Mukavaa viikonloppua!
  -kisu-

  VastaaPoista
 5. kisu: Kiitos, tähdet ovat kyllä ihania :) Kivaa viikonloppu myös sinulle!

  VastaaPoista