maanantai 14. maaliskuuta 2011

Terveydys!Moikka moi pitkästä aikaa!


Minulla on ollut tämä blogimaailma hieman tauolla nyt.. Siihen on monta syytä, ensinnäkin olin noin viikon verran sairaana, myös lapset olivat, pienimmällä on vielä tällä hetkellä menossa lääkekuuri korvatulehdukseen :( Mutta eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa helpota!


Minulla on ollut myös paljon asioita jotka ovat mietityttäneet sekä yö unet vieneet, olen ollut aika väsynyt ja mielikin on ollut allapäin. Tälläistä ei koskaan aiemmin ole ollut mutta nyt on tosiaan vastaan tullut monia ikäviä asioita..onneksi yksi niistä selvisi tänään ja sen osalta kaikki on kunnossa ja olen siitä erittäin onnellinen :) mutta vielä muutama asia vaivaa mieltäni ja aiheuttaa stressiä..toivottavasti kaikki selviää kuukauden loppuun mennessä!! Mutta näistä en halua tämän enempää täällä kertoa, osa teistä tietääkin!


Siis näiden asioiden vuoksi en ole juurikaan käynyt täällä blogimaailmassa kun on ollut niin paljon muuta mietittävää. Yksi suuri stressin aiheuttaja on ollut minun äitiysloman loppuminen..minulla kun ei ole työpaikkaa odottamassa ja olen hakenutkin jo muutamiin paikkoihin mutta eipä ole tärpänny..mitenhän käy..jäänkö lasten kanssa kotiin vai satunko saamaan jostakin töitä?? No aika näyttää.. Äitiysloman viimeinen päivä on 25.3..eli lähenee kovaa vauhtia..Haaveilenkin nyt jostakin ihanasta mökki lomasta kaukana täältä kaikesta..sais ajatukset kokonaan muualle edes hetkeksi ja jos sais vielä noita univelkojakin kuitattua :)                                         Oikein hyvää viikkoa teille kaikille!


                                                                    


9 kommenttia:

 1. Joskus elämässä vain valitettavasti on sellaisia asioita, joille ei voi mitään. On vain yritettävä elää niiden kanssa. Olen itse samanlainen stressaaja kuin sinä ja en sitten nuku.
  Loma varmasti tekisi hyvää, saisit muuta ajateltavaa :)

  Toivottavasti saat asiat selviksi, että pääset "omaan rytmiisi" takaisin -varsinkin kun vauveliini vie osan voimista.

  VastaaPoista
 2. Toivon että saat asiat kuntoon, jotka painaa mieltä! Itse olen kans sellainen stressaaja..

  Elämä ois niin paljo helpompaa ku osais olla stressaamatta asioista, mut ei vaan onnistu.
  Mies aina sanookin mulle että yritä olla miettimättä asioita, hän ite ei osaa ottaa stressiä mistään, helppoa :D

  Nyt vaan viikonloppu lomalle johonkin mökille tai kylpylään niin eiköhän se piristä ja anna energiaa päätösten tekoon :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Olen ensimmäistä kertaa vierailulla blogissasi ja tykkään kovasti :) Riviera Maisoniin hurahtanut löytyy myös täältä ja koti onkin jatkuvassa muutoksessa kohti mieleisempää ulkoasua. Aloitin juuri blogin pitämisen ja samanlaisista aihepiireistä bloggailen kuin sinäkin.

  VastaaPoista
 4. Voimia sinne!! Itsekään en pahemmin jaksanut blogia päivitellä lapsen kahden kuukauden sairasteluputken aikana, se on niiiin rankkaa aikaa :( Ja tuntui että kaikki murheet kasaantui siihen samaan syssyyn ihan kuin jokin sairas pila, että katsotaan nyt kestäisköhän tuon harteet vielä näidenkin murheiden painon!

  Jaksamista ja muista että asioilla on tapana järjestyä :)

  VastaaPoista
 5. Toivon, että kaikki kääntyy hyväksi!
  Voimia sinulle<3

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä ♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥

  Se on tämä elämä välillä vuoristorataa...

  VastaaPoista
 7. Mia: Joo minäki olen sellainen stressaajatyyppi että! Loma tekis kieltämättä hyvää juuri nyt :)

  J: Täytyy yrittää puhua tuo mies ympäri että pääsis jonnekkin mökkeileen! Kiitos :)

  Lumina: Kiitos! Riviera maisonista tykkään itsekkin kovasti vaikka minulla ei vielä paljoa sitä olekaan mutta pikkuhiljaa :)

  J&M: Kiitos!! Nuo sairastelut kyllä vie voimia, varsinkin kun näytti ettei loppua tuosta sairastelu kierteestä tule.. Toivotaan että kaikki asiat järjestyvät vielä parhain päin, nyt vielä stressiä joka luultavasti tulee helpottamaan vasta kuun lopussa kun asiat ovat selvät..huoh!!

  Arja: Kiitos sinulle <3

  Ainosofia: Kiitoksia! Tämä elämä on kyllä nyt ollut aikamoista vuoristorataa, ainaki meikäläisellä, on tullut tuota takapakkia aika paljon ja voimat alkavat olla vähänä, vielä kun jaksais oottaa kuukauden loppuun asti niin nämä stressin aiheuttajat olisivat poissa..

  VastaaPoista
 8. paljon tsemppiä ja voimia Heli!!

  VastaaPoista
 9. S: Kiitos, niitä nyt tarvitaakin!

  VastaaPoista