lauantai 26. maaliskuuta 2011

Kuulumisia ja minun top 5!

                                                Heips!


Nyt onkin taas kulunut aikaa edellisestä postauksesta. Tässä on vaan ollut kaikenlaista mielenpäällä.. Äitiysloman viimeinen päivä oli sitten tänään ja nyt sitten ilmottaudutaan työttömäksi koska työpaikasta ei ole tietoakaan. Liiton päivärahalla jotain sentään jää käteenkin, toisin kuin hoitovapaalla ja nyt sitä rahaa tullaan tarvimaan tulevia remontteja varten. Olen kuitenkin hakenut oman alan töitä ja nyt niitä vastauksia odotellessa sitten... Mieli on vielä hieman allapäin ja stressiäkin löytyy mutta kyllä se tästä helpottuu kun eräs asia selviää kuun lopussa, vihdoinkin!!

Minulla sitten hajosi kamera ja enpä oikein ole kuvia koneella mitä tänne voisi laitella. Vein sen korjautuksille ja takuuseen menee mutta saa nähä kauanko kestää että saan sen takaisin :/  Tahtoisin kyllä aivan uuden paljon paremman kameran, nykyinen on vaan ihan perus digikamera. Ja puhelinkin sitten otti ja hajosi, tai mikrofooniin meni ilmeisesti jotain koska kuuluvuus oli todella heikko. Sitten siitä lähti vielä sivussa oleva näppäinlukon "nappi" irti, aattelin että ei voi olla totta!! Kaikki hajoaa vuorotellen, mitähän seuraavaksi, uskallanko edes ajatella...Toivottavasti saan nämä pian takaisin, sillä poikani synttäreitä juhlitaan seuraavana viikonloppuna!

Mutta nyt tähän top 5 aiheeseen. Eli huomasin muutamissa blogeissa tämän kivan postauksen aiheen "omat hyvän näköiset miehet top 5" ja hetihän siihen piti tarttua :)

Minä tykkään pääsääntöisesti tumma tukkaisista miehistä, vaaleahiuksiset menettelevät mutta ns. pitkäleteistä en tykkää sitten yhtään.. Tykkään sellaisista "kiltin näköisistä", hyvästi pukeutuvista ja ulkonäöstään huolehtivista miehistä, en mistään rentuista,  :) Miehellä pitää olla hyvä huumorintaju, omia mielipiteitä, hyvä luonne, seurallinen, on sinut itsensä kanssa, mieheen voi luottaa...siinäpä niitä muutamia tulikin.

Tässä tämä oma top 5 ihan satunnaisessa järjestyksessä ja ainoastaan ulkonäön perusteella olen nämä valinnut :)

                                          
                                                    
                     Aina niin ihana Brad Pitt. Thelma & Louise elokuvan jälkeen "ihastuin" :)


                                                    

         Näyttelijä Leonardo Dicaprio. Titanicin jälkeen katselin Leonardon elokuvia.


                                                       
                   Näyttelijä Ryann Phillippe. Suloinen, hieman poikamaisuutta.                                                
                                                        


Jason Lewis, tuli tutuksi sinkkuelämää sarjasta :)


                                              

                                                
                                                                

                                                
Yksi laulajakin mukaan, nimittäin Nick Lachey, nam ;)


Siinäpäs ne sitten olivatkin. Nuo alimmaiset kuvat menivät jotenkin sanonko päin mitä..yritin niitä saada samaan riviin muidenkin kuvien kanssa mutta en onnistunut :( Varmaan ne jotenkin olis saanut mutta ei meikäläinen ainakaan vielä hallitse sitä :)


Ja lopuksi täytyy kiittää kaikki teitä ihania jotka edelliseen postaukseen kommentoitte ja tsempasitte, suuret kiitokset siitä :) viesteistänne sain hyvän mielen sekä voimaa jaksaa taas!   


                                            Hyvää ja aurinkoista (toivottavasti) viikonloppua!

                                                     


4 kommenttia:

 1. Harmi tuon kameran ja puhelimen kohtalo. Onneksi kuitenkin saa korjattua:)
  Voisin kopsata nuo kuvat blogiini, samoilla miesmauilla mennään ;)

  VastaaPoista
 2. Onneksi menee puhelin takuuseen.Minä tykkään hieman "karkeammista" miehistä,siis ulkonäöllisesti=),mutta kivoja nuo sinunkin top 5 on(varsinkin viimeinen)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Harmi kun puhelin ja kamera hajosi:-(
  Kun postausta teet..klikkaa kuvan päällä..siihen tulee palkki mihin haluat kuvan siirtää--oikealle..vasemmalle..vai keskelle. Ja samasta saa päättää kuvan koon.
  Hyvää viikonloppua♥

  VastaaPoista
 4. Mia: No joo arvaa vaan, kaikki puhelin numerotki meni sen puhelimen mukana :( Hyvä miesmaku myös sulla :)

  Minttunen: No onneksi menee! Niin aivan, joo viimenen on kyllä ihku :)

  Arja: No on todellakin ja kun ei oikein nyt voi tätäkään blogia päivittää.. Joo olenki tuolla lailla noita kuvia siirrellyt mutta nyt se ei vaan jostain syystä onnistunut?? Meni aina aivna toiseen reunaan ja kun yritin keskelle niin siirty vain hiukkasen..

  VastaaPoista