tiistai 22. tammikuuta 2013

Vaaleaa ja valkoista.


Olen jo pitkään haaveillut tietyistä jutuista mitä  Ikeasta ostaisin jos saisin, tein pienen kollaasin niistä ( tai ei ehkä ihan pientä) :) Tämä Ikean lista on vaan ajan myötä kasvanut ja kasvanut.. eikä loppua tälle näy. Niin se vaan usein menee..Olen jo jonkin aikaa haaveillut valkoisista sohvista. Olen ihastunut näihin Ikean Ektorp sohviin :) Mutta taitaa jäädä haaveeksi vielä joksikin aikaa, sillä mieheni on sitä mieltä että meille ei valkoisia sohvia tule :( Sen hän perustelee sillä että kun on kaksi pientä lasta niin ne eivät ole koskaan puhtaat! Ja meidän iso kulmasohva on vain 3 vuotta vanha.. Pidän kyllä nykyisestä sohvastamme kovasti mutta se on väärän värinen.. Voi kuinka ihana olisi näille sohville asetella kauniita värikkäitä tyynyjä kevääksi ja hieman tummenpia talveksi :)
EKTORP 3:n istuttava sohva IKEA Helppo pitää puhtaana konepestävän irtopäällisen ansiosta.EKTORP 2:n istuttava sohva IKEA Helppo pitää puhtaana konepestävän irtopäällisen ansiosta.

... mutta nyt olen miettinyt myös näitä Ikean Kivik sohvia. Kummatkin ovat todella ihanat :)
KIVIK 2:n istuttava sohva IKEA KIVIK on mitoitukseltaan kookas moduulisohvasarja, jonka istuimet ovat pehmeitä ja syviä ja tukevat hyvin selkää.KIVIK 3:n istuttava sohva IKEA KIVIK on mitoitukseltaan kookas moduulisohvasarja, jonka istuimet ovat pehmeitä ja syviä ja tukevat hyvin selkää.


Makuuhuoneeseen tahtoisin uudet yöpöydät ja olenkin jo löytänyt yhdet mieleiset :) Nimittäin nämä!  Voisin ottaa sinne myös tälläiset pussilakanat, ihanat vai mitä?

HEMNES Sivupöytä IKEA Helposti avattavassa ja suljettavassa laatikossa on pysäyttimet.STENKLÖVER Pussilakana + 1 tyynyliina IKEA Pussilakanan piilopainonappien ansiosta peitto pysyy paikoillaan.


Vieras/työhuoneeseen tahtoisin montakin juttua..tämä pöytä olisi täydellinen :) Ja pöydälle kuuluu tietysti lamppu, se olisi tämä :)
HEMNES Työpöytä IKEA Pöytälevyn alla hylly, jonka ansiosta jatkojohdot ja johdot saa piiloon ja pois pöydältä tilaa viemästä.BAROMETER Työvalaisin IKEA Valaisimen kapea, kohdistettu valonsäde sopii hyvin esimerkiksi lukemiseen.


Ja kattoon tulisi tämä :)  Pari tällaista seinähyllyä tarvitsisin myös.
MASKROS Kattovalaisin IKEA Heijastaa kauniin kuvion seinille ja kattoon.LACK Seinähylly IKEA Piilokannattimet. Hylly on kuin osa seinää.


Vaatekaappi olen kans katellut. Yksi vaihtoehdoista on tämä :)

HEMNES Vaatekaappi/2 liukuovea IKEA Massiivipuuta, kestävää luonnonmateriaalia.


Takkahuonekin kaipaa jotain istumapaikkaa. Sinne sopisivat täydellisesti tämä Ektorp lepotuoli sekä rahi :) ja valkoisena tietenkin!
EKTORP Lepotuoli IKEA Helppo pitää puhtaana konepestävän irtopäällisen ansiosta. EKTORP BROMMA Rahi IKEA Helppo pitää puhtaana konepestävän irtopäällisen ansiosta. Istuinosan alla säilytystila esimerkiksi lehdille ja leluille.

Voih..nämä kun sais niin oisimpa varmasti maailman onnellisin :) Kelpuuttaisitko sinä nämä kotiisi vai joko kenties omistat näistä jotain?

                                                        Ihanaa tiistaita :)7 kommenttia:

 1. :):) Kivoja :):)

  Meillä on tuo kattovalaisin ja olen ollut todella tyytyväinen. Sitä voin siis suosittella :)

  -S-

  ps. Uusi lukija ilmottautuu :):)

  VastaaPoista
 2. Niin minustakin :) Joo se on tosi hieno, kuten kaikki muutkin. Kiva juttu, tervetuloa mukaan :)

  VastaaPoista
 3. Meiltä löytyy Ektorpin divaani ja se on kyllä ihana! Valkoisena on muuten ja meillä asuu 3 tahmatassua ;) On niin kätevä kun saa hyvin pestyä koneessa joten miekkoselle terkkuja, että hyvin pystyy teillekin hankkimaan ;) Mä tahtoisin tuon sohvan myös. Pöytävalaisin on huippu kiva, meiltä löytyy sellainen :)

  VastaaPoista
 4. Siitä divaanista olen myös haaveillut mutta se ei ikävä kyllä mahdu meillä minnekkään :/ Joo sitä olenkin koittanut sanoa, että kyllä ne koneessa puhdistuu :)

  VastaaPoista
 5. Meilläkin kaksi pientä lasta ja ihan hyvät ovat nuo Ektorpin sohvat lapsiperheessäkin! Ja ainakin huomaa jos jotain likaa tulee niin saa pestyä, miettikääs kuinka likaiset monesti tummat sohvat ovat kun niitä ei pestä läheskään yhtä usein kuin valkoisia... Itse tykkään pitää istuinosassa aina jotakin "peittoa" yleensä valkoista ja se on helppo heittää pesukoneeseen ja vaihtaa puhdas tilalle normaali siivouksen yhteydessä. Ja on ne niin ihanat kun niihin voi yhdistää kauden mukaan omanmaun mukaan erivärisiä tyynyjä, vilttejä jne... Voin suositella!
  Terveisin uusi lukija :)

  VastaaPoista
 6. Ai niin ihanan näköinen tuo lamppu! Taitaa mennä omallekin ostoslistalle kun olen etsinyt työpöydälle lamppua :)

  VastaaPoista
 7. Sandra: Tervetuloa mukaan :) Joo sitähän minäkin, kyllä ne pesussa puhdistuu :) Joo lamppu on ihana!

  VastaaPoista