sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Jotain uutta makuuhuoneeseen.Heissan!

Nyt on sitten viimeisetkin joulujutut siivottu pois, odottamaan ensi joulua. Olen täällä silittänyt verhoja ja vaihtanut niitä melkeinpä jokaiseen huoneeseen. 

Makuuhuoneeseen halusin jotain uutta ja ihastuin kaupassa violetteihin verhoihin joten päätin ostaa ne sekä samanvärisiä kynttilöitä tietty :) Ehkä vaihdan nämä sitten keväällä johonkin vaaleampaan, mutta ajattelin että ei haittaa vaikka vielä onkin hieman tummempaa, vai mitä? Koristetyynytkin samaa sarjaa. Nuo tyynyt näyttävän hieman yksinäisiltä tuossa..hmm..täytyy varmaan täydentää noita isommilla valkoisilla tyynyillä.Makuuhuoneeseemme emme ole tehneet mitään remonttia vielä, mutta edessä on lattian vaihto samanlaiseen laminaattiin kuin olohuoneessakin on. Seinissä on edelleen! ( vaikka olemme asuneet tässä jo 5 ja puoli vuotta) tuo mielestäni todella ruma tapetti (näkyy kuvassa). Sinne ovat suunnitelmat jo valmiit jos vaan taas jaksettaisiin jatkaa tätä remppaa..maalit ja laminaatit odottavat jo :) Makuuhuoneemme on todella tilava, melkein 15 neliötä. Tänne ostin ikeasta tämän ihanan Hemnesin 8-laatikkoisen ihanuuden ja täytyy sanoa että sen sisään kyllä uppoaa tavaraa ihan kiitettävästi :)2 kommenttia:

  1. Uusi lukija ilmoittautuu! Mukavan oloinen blogi sinulla :) Meilläkin remonttia tehty elokuusta saakka pikkuhiljaa ja kaksi viimeistä huonetta jäljellä, vierashuone ja makuuhuone. Sisustaminen ja tapettien/maalien suunnittelu kyllä houkuttaa, seinien pakkelointi ja hiominen ei niinkään :D

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa mukaan! Kiitos :) Joo meilläkin vielä 3 makuuhuonetta täysin remontoimatta, tehdään sitten kun jaksetaan.. Joo maalaaminen ja sisustaminen onkin kivaa puuhaa mutta pakkelointi ja hiominen ei sitten yhtään!

    VastaaPoista