maanantai 28. tammikuuta 2013

Terveisiä sairastuvalta!


Täällä on sitten sairasteltu oikein urakalla. Nimittäin vanhempi lapseni sairastui maanantaina eli viikko sitten kovaan kuumeeseen ja sitä kuumetta on riittänyt tähän päivään asti.  Nuoremmalle kuume nousi sitten ke-to välisenä yönä ja molemmilla sitä on ollut/ on edelleen sellaset 40 astetta että kiva! No kuumehan nousi tietysti minulle myös, viime perjantai aamuna, mittasin kuumeen niin minunkin mittarini näytti jo niin tutun luvun 40..huoh!


Olemme käyneet jo kahdesti paikallisessa tk:ssa. Sairaanhoitaja kertoi että nyt on influessaa liikenteessä jonka kesto on yhdestä kahteen viikkoa.. Siihen liittyy päänsärky, jolla tämä influessa yleensä alkaa, lihaskivut ja lopuksi nousee kova kuume. Niin ja yskääkin saattaa olla. Meillähän tietysti on ollut nähä kaikki+ vielä minulla kova nuha!
Influessan aikana voi olla muutamia täysin kuumeettomiakin päiviä mutta sitten kuume nousee taas korkealle, näin kävi vanhimmalle lapselleni.. Lapsilla on edelleen kuumetta..


Minulla viikonloppu meni sitten maatessa ja sairastellessa kun mies hoiti kodin ja lapset, onneksi! Buranaa ja limsaa on mennyt ihan kiitettävästi.. Minulla kuume on hieman laskenut mutta onhan tuota vieläkin ihan riittävästi. Olen joutunut niistämän nenää noin viiden minuutin välein..mistä tuota räkää riittääkin! Nenäsuihke on siis ollut tarpeen! Huumoriakin tästä sairastamisesta löytyy, nimittäin  lapset sanoivat tuossa päivällä että äidin nenä näyttää ihan petteri punakuonon nenältä :D No varmaan näyttääkin, on se sen verran punainen ja kipeä! Tiedän että joulu meni jo mutta halusin laittaa tänne kuvan meidän eteisen pöydästä ja sen  päällä jouluna olleista joulukoristeista, vähän niinkuin muistoksi itselleni :) Kun silloin joulun aikaan ei tullut tänne mitään laitettua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti