maanantai 22. huhtikuuta 2013

Unelma koti.Olettekos koskaan miettineet millainen olisi unelmienne koti vai asuttako kenties nyt sellaisessa? Minä ainakin olen kova haaveilemaan milloin mistäkin, uudesta talosta, ihanasta pihasta, pihasaunasta, ulkomaanmatkoista..ja ja ja.. listaa voisi jatkaa loputtomiin..kaikkea kuitenkaan ei voi saada.

Tykkään myös katsoa televisiosta erilaisia sisustus -ja rakennus ohjelmia, joita tulee nykyään aika paljon. Tämän hetken suosikki ohjelmani ovat Kotia kohti joka tulee näin maanantaisin avalta klo: 21.00 sekä huvila ja huussi!  Kotia kohti ohjelmaa juotavat sisustussuunnitettelija Tea-Mariia Pyykönen sekä juontaja Mira Kasslin. Oletteko seuranneet sitä? Asiakkaalle esitellään kolme eri vaihtoehtoa jotka juontajat ovat valinneet asiakkaan toiveiden mukaan, mm hintapyynti, neliömäärä, sijainti. Näistä kolmesta asiakas valitsee sen itselleen mieluisimman asunnon. Lopuksi ehkä pientä remonttia ja stailausta niin uusi ihana koti on valmis :)            Sarjassa nähdään todella hienoja koteja :)

                                        Nyt on jälleen onnistuttu :)

                                              Kuvat Ava.fi                                   


                                    Nyt iltaa odottamaan, aurinkoista viikkoa :)

6 kommenttia:

 1. Minä katsoin ihan vasta olisikohan ollut uusinta, kun etsivät ensiasuntoa, budjetti oli puoli miljoona. MITÄH?! Ei oikein mene mun jakeluun että joillain voi olla niin paljon rahaa :D No mutta eniveis, kauniita asuntoja oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aivan huikeen hintaisia asuntoja, samaa olen minäkin miettinyt, mistä niillä ihmisillä on rahaa :)

   Poista
 2. Tänään Kotia kohti-ohjelmassa oli kyllä todella upea koti! <3 Tea-Maria osaa tehdä kaunista jälkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä aivan tosi ihana :) Se kyllä osaa!

   Poista
 3. Vaikea sanoa unelmakotihaavetta, mulla on vähän sellainen että otan mitä saan ja sitte tuunaan ja remppaan mieleiseksi. JA JOO-O, ollaan itse rakennettu koti aikanaan, mutta silloin ei vielä niinkään sisustaminen kiinnostanut _HARMI _SINÄNSÄ :D
  Noita sisustusohjelmia kyllä seuraan!

  VastaaPoista
 4. Joo vaikea se on minullakin unelmakotia sanoa tai nimetä..laitetaan mitä saadaan :) Joo mekin ostettiin tämä talo ja sisustaminen ei kyllä vielä silloin kiinnostanut yhtään :D Joo sisustusohjelmia tulee katsottua jos vapaata on!

  VastaaPoista