perjantai 12. huhtikuuta 2013

Läksiäiset!Aurinkoista perjantaita kaikille! Uusia lukijoita on ilokseni liittynyt joukkoon, tervetuloa :)


Töissä vietettiin viimeisen päiväni kunniaksi läksiäisiä, vein sinne ison vadelmakakun sekä makean vastineeksi suolapähkinöitä :) Sanoin siis itseni irti.


 Olen ollut sijaisena jo melkein kaksi vuotta tässä työssä ja hakenut samalla vakituista työpaikkaa. No laiton taas jälleen (tammikuussa) paperit vetämään yhteen avoinna olevaan paikkaan. Sieltä ei kuulunut mitään koko tammi, eikä -helmikuun aikanakaan ja ajattelin että haastattelut ovat jo olleet enkä siis päässyt edes niihin. No suureksi yllätykseksi sain maaliskuun puolivälin tienoilla puhelun kyseisestä firmasta jonne olin hakenut, pyytivät minua haastatteluun...siis MITÄ? Haastattelut eivät siis olleetkaan menny vielä :)


Kävin haastattelussa ja minulle sanottiin että heillä on viivästynyt nämä haastattelut, nyt vasta tällä viikolla ovat haastatteluja pitäneet. Kiva juttu! Sanoivat että ilmoittavat minulle 3 viikon kuluttua, kävin miten kävi. Viikko siitä kun olin haastattelussa käynyt, puhelimeni soi ja haastattelijani kertoi että olen saanut paikan, ovat valinneet MINUT :) Aivan huippua!! Tänne oli nimittäin 150 hakijaa ja 7 uutta työntekijää otettiin/otetaan, kävi todella hyvä tuuri että pääsin :) Aloitan uudessa paikassa työt tulevana maanantaina,  can' t wait :)


Entiset työkaverit olivat ostaneet minulle aivan ihanan läksiäislahjan, nimittäin tälläisen pienen kakkukuvun rottinkilautasella jossa oli kaksi ihanaa porkkanacupcakea :) Itkuilta ei näissä juhlissa säästytty. Onhan se jollakin tavalla haikeaa jättää jo niin tuttu työympäristö sekä tutut ja ihanat työkaverit taakseen, mutta yhteyttä aiotaan pitää jatkossakin :)                                                   Rentouttavaa viikonloppua :)

10 kommenttia:

 1. Onnea uudesta työpaikasta! Täällä kovin on hakemuksia myös rustattu, mielellään jo töihinkin menisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo minäkin niitä hakemuksia olen jonkun verran rustaillut, lopulta tärppäsi :) Onnea etsintään!

   Poista
 2. Täältäkin onnittelut uudesta työpaikasta, mahtava juttu että sinut valittiin! Ps. Mä löysin sen postauksen missä oli matto, Chiarakin näyttää tosi kauniilta :)
  Kivaa weekendiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No on kyllä! Kiva juttu, se on tosi ihana matto :) Samoin sinulle!

   Poista
 3. ONNEA ONNEA ONNEA :):) Ihana kuulla :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Joo oon kyllä itsekkin todella onnellinen :)

   Poista