torstai 21. helmikuuta 2013

The Takka!


Heissan!


Kun muutimme tähän omakotitaloon, haaveilin takasta ja takkahuoneesta, no takkahuonehan meiltä löytyy mutta siellä ei ole takkaa vaan leivinuuni. Mietin että miten saisin myös sen jo pitkään haluamani takan..no sisustusohjelmia katsellessa sain idean :)

Kun kerta leivinuunin yhteydessä ei ole takkaa niin tuumasin että ostetaan sitten sellainen sisustustakka ja se ostettiin :) Ei sen tarvitse lämmittää kunhan luo tunnelmaa mutta yllätys oli suuri kun  huomasin että se myös lämmittää jonkin verran. Takan laitoimme olohuoneeseen. 




                                               Takan yläpuolella tahdoin peilin ja se löytyikin helposti :)


                                  Tähän takan päälle vaihtelen aina näitä kynttilänjalkoja, nämä ihanuuden ovat Pentikiltä, nimeltään Loiste. Näitä etsitkin kovasti Oulun ja Kempeleen Pentikeistä mutta niissä ei ollut näitä. Onneksi minulla oli Helsingin reissu tiedossa ja sieltähän nämä sitten lähtivät mukaani.  Erilaisia kynttilänjalkojahan minulla riittää, kaikki kiiltävä on mieleeni, tämmönen harakka kun olen :D Vitriinikaappini on aivan täynnä mutta aina vaan uudet ihanuudet (varsinkin hopean väriset) houkuttelevat kaupan hyllyillä. Ja aina ne täytyy käydä katsastamassa.


                                Näihin kynttiläjalkohin sopii kivasti tähtikoristeet kynttilää kiertämään.


                                       Ihanaa torstaita kaikille <3

20 kommenttia:

  1. Kaunis kokonaisuus! Itsekkin aikoinaan himoitsin sisustustakkaa tai biotakkaa kun sellaista ei silloin ollut. Sillä saa kivan tunnelman kotiin.
    Ja kyllä on upeat Loiste kyntteliköt! ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo on kyllä ihana, kiitos! Juu ne on niin nätit :)

      Poista
  2. Voi miten upealle näyttää, voi kun mulla olisi vähän suurempi makkari, niin olisipa luksusta laittaa tuollainen taikka makuuhuoneeseen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pitkään minäkin siitä haaveilin ja lopulta sen sainkin.

      Poista
  3. U-P-E-A! Nyt menin kyllä ihan sanattomaksi (ja se on meikäläiselle paljon se). Meidän leivinuunin luukusta näkee onneksi elävää tulta, joten mies säästyi tällä kertaa sisustustakka ruinaukselta :) Ja noi kynttilänjalat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo minäkin sitä elävää tulta kattelen leivinuunista. Kynttilänjalat <3

      Poista
  4. Hieno takka ja koko yhdistelmä:) me mietinme myös sisustustakkaa yhteen huoneeseen joka vaikuttaa aivan takkahuoneelta, mutta sieltä puuttuu se olennainen eli takka. Hei kirjoitellaan muuten samoilta suunnilta, p-pohjanmaalta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) No ei muutaku takan ostoon :) Aha, ompas kiva kuulla että sinäkin "näiltä seuduilta" :)

      Poista
  5. Ihanan näköistä!! Mä justiinsa katsoin noita "fake"takkoja tänään.. en siis kotiini, mut osui vaan silmään. TOSI kivan näköinen :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Love <3 Joo ovat ihania tunnelmanluojia.

      Poista
  6. Hyvä ratkaisu takasta haaveilevalle! Sinulla kiva blogi ja olet selvästi innostunut sisustamisesta :) mukavaa viikonalkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain. Kiitoksia, joo kevät taas tekee tämän sisustusvimman :) Kiitos, samoin sinulle!

      Poista
  7. Heippa! Tulin vastavierailulle :) Olettepas saaneet ihanasti rempattua 80-luvun taloanne. Tosi tyylikästä ja kaunista. Ihana takkahuone ja takka! Voih, kun sen takan tosiaan saisi. Meillä ei mahdu enää mihinkään! :) Täytyypäs tulla tänne toistenkin kurkkimaan.

    Ihanaa kevään odotusta!

    VastaaPoista
  8. Heippa! Kiva juttu, tervetuloa :) Joo no onhan tätä remontoitu jo kohta 6 vuotta. Tuo takka on meillä olohuoneessa, takkahuoneen puolella on vain leivinuuni. On se kyllä kaunis :) Kiitos samoin sinulle!

    VastaaPoista
  9. Voi miten ihana, kaunis takka!!! Minäkin olen haaveillut samanmoisesta :)Saanko udella, että mistä olet ihanan takkasi löytänyt? Minä varmaankin syksyksi sellaisen meinaan kans itselleni jostain taikoa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Ostettiin takka mieheni kanssa viime syksynä Askosta, sattui olemaan reilussa alessakin vielä. Ei muutakuin katselemaan :)

      Poista