keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Olohuoneen muutos.Moikka moi!


Pitkästä aikaa täällä, huh, kesä meni toodella nopeasti. No kuulumisia siis.. Vaihdoin tosiaan työpaikkaa viime keväänä ja työhön tutustuminen/ työn oppiminen oli aikas haastavaa sanoisin. Meni noin 3 kk:tta kun opin ns. talon tavoille, raskasta oli oppia niin monta juttua ja aikataulukin uudessa työssä tuntui kiireiseltä, eikä vieläkään kaikki jutut ole tulleet tutuiksi, onneksi voi kysyä neuvoa :) Uusia työkavereitakin tuli reilusti, noin 40-50  :) iso talo kun on kyseessä. Työpäivien jälkeen olin aivan poikki enkä kotonakaan jaksanut enää tehdä mitään, makasin vain sohvalla jalat taivasta kohti, mies jo tuumasikin että eihän tuo enää ole tottakaan että oot noin väsynyt..vaan oli se! Väsymykseen toki vaikutti myös kolmivuorotyö, kesälomaa ei ollut ja uutta asiaa tuli niin paljon. No nyt jo alkaa olla "pahimman" yli selvitty ja jaksaa jo tehdä muutakin kuin töitä, huh hyvä niin :) sillä olin jo luovuttaa, ainainen väsymys kävi myös hermojen päälle.. Uusi työpaikka uusine työkavereineen ja haasteineen on kuitenkin mukava, rento ja töissä on hyvä ilmapiiri, tykkään siis olla siellä :)


Jotakin uudistusta on kuitenkin, kaikesta tästä rumpasta ja väsymyksestä huolimatta, kotona tapahtunut.. nimittäin vihdoin ja viimein sain juurikin ne sohvat joista olen haaveillut ja ne ovat tässä :)

                                            Niin ihanan vaalea kokonaisuus :)

                                   Nämä ovat niiin ihanat että, olen rakastunut :)

                                  Tässäpä tätä olohuonetta vielä isosta eteisestä kuvattuna.


                                Ja muistutuksena, olohuoneemme sohva aiemmin..

Täytyy kyllä sanoa että olohuoneesta tuli nyt paljon tilavamman oloinen/näköinen :) Ja mikä parasta, imurin pää mahtuu nyt sohvan alle mikä helpottaa siivousta huomattavasti!  Niin ja näitä sohvia voin siirrellä jopa yksinkin, enää en tarvitse miestäni siihen avuksi :) En voi kylliksi hehkuttaa kuin ihanat uudet sohvamme ovat, hih ;)


No mitäs sanotte, onko muutos onnistunut ja mihin suuntaan? Omasta mielestä valkoiset sohvat sopivat paremmin meille :) ja käyvät paremmin pienehköön olohuoneeseen.

                                            Kiva kun kävit, hyvää loppuviikkoa sinulle :)

10 kommenttia:

 1. Kiva kuulla sinusta! :)
  Toosi hyvä muutos! Wau! Ja hieno mattokin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vihdoin ja viimein sain itseeni sen verran virtaa että jaksaa muutakin kuin maata työpäivän jälkeen :) Kiitos Jemina :)

   Poista
 2. Täällä ruudun toisella puolellakin tykätään. Raikkaalta ja avaralta näyttää, selkeämpi kokonaisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että sielläkin tykätään, juurikin niin :)

   Poista
 3. Täällä kans samaa mieltä että valkoinen on kuin tehty teille!!! Niin raikkaan puhtoista :)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunista! Meilläkin on tumna sohva ja vaalea tuskin olisi kauaa vaalea, mutta ihanalta nuo valkoiset kyllä näyttävät!!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Valkoiset uskalsin ostaa kun nämä voi pestä koneessa ja toiset valkoiset ostin vaihtopäällisiksi :) että ei muutaku kokeilemaan.

  VastaaPoista
 6. Tosi kivalta näyttää, raikas muutos! Valkoinen tekee ihmeitä sisutukseen.. Itselläni myös samaiset sohvat helppo pestä koneessa päälliset :)

  Tervetuloa lukemaan aloittelijan blogia :)
  http://love-of-dreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Kiitos :) Kyllä se tekee! Olen vieläkin aivan fiiliksissä näistä sohvista :) Kiitos minäpäs tulen tutustumaan.

  VastaaPoista