keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Lokakuun alku.

Heissan!


Lokakuun alkua jo mennään, reilut 2kk jouluun :) Täytyy kyllä myöntää että aika on mennyt todella nopeasti sen jälkeen kun lähdin töihin.. Työt alkoivat toukokuun lopussa, aika menee vaan niin nopeesti, välillä tuntuu että liianki nopeesti.


Töiden myötä myös oma vapaa-aika on hyvin vähäistä, yhden päivän vapaita aika lailla. Vuorotyö on kuitenkin minulle sopivaa, ei tarvitse aina herätä klo:5.30, aamutorkku kun olen :D Nukkuisin mielellään joka aamu 9-10.00 mutta lapset tahtovat herättää, nyt kuitenkin vanhempi poika osaa itse avata television ja sieltä hän katsoo lastenohjelmia yhdessä isänsä kanssa, me nuorimmaisen kanssa saadaan nukkua pitkään :)


Illat ovat alkaneet pimenemään hurjaa vauhtia ja olenkin jo aikalailla poltellut kynttilöitä, vähän joka puolella taloa :) Joululahja ostoksiakin olen jo tehnyt, hyvin harvinaista minulta! Täytyy vaan pikkuhiljaa niitäkin alkaa ostelemaan ettei aina (siis joka vuosi) jää viime tippaan joululahjojen hankkiminen. Lumisadettakin jo odottelen, oi että, sitten kun maa on valkoinen ja puut ihanasti huurteen peitossa, se on niin kaunista!! Olen suuri joulun ystävä, eikä sitä helpota yhtään se että postilaatikosta tulee jo joulukuvastoja..




Tässä pari kaunista talvista tunnelma kuvaa:


Turvallinen kynttilälyhty on tukeva, yläosastaan reilusti avoin ja sisältä riittävän tilava.


1 kommentti:

  1. Niin..joulu tosiaankin lähestyy. Olisi kyllä viisasta ostaa lahjat hyvissä ajoin.

    Oikein mukavaa torstai päivää<3

    VastaaPoista