maanantai 8. huhtikuuta 2013

Väriä elämään.


 Ihan ensimmäiseksi tervetuloa uudet lukijat :) Toivottavasti viihdytte seurassani!
 Väriä, iloa ja ennenkaikkea ääntä tuovat tähän omakotitaloon kaksi suloista poikaa :) 

Otinkin muutamia kuvia teille lastenhuoneestamme. Siellähän siis asustaa kaksi pientä pellavapäätä joilla on ikäeroa 2 vuotta ja 2 kuukautta. Pojille on kertynyt leluja todella paljon. Olen yrittänyt nätisti puhua että osa hävitettäisiin mutta kun pojat ei niistä tahdo luopua millään. Nyt siten tahtoisin sinne ison, ehdottomasti KANNELLISEN laatikon jonne saisi poikien lelut nätisti piiloon, mistähän sellaisia saisi, tietääkö kukaan?

 Huoneeseen emme ole tehneet suurempia remontteja. Alkujaan huoneessa oli rumat tapetit, ne olemme poistaneet ja maalanneet seinät valkoisiksi ja puolipaneelin olemme maalanneet beigelle (huom minä olen maalannut) :) 

Suunnitelmissa olisi laittaa tänne samanlainen lattia kuin esim. meidän olohuoneessamme on eli laminaattia siis.  Seinät maalaan uudelleen sekä yhdelle seinustalle tulee tapetti, sekin on jo ostettu :)                                    Tässä kuvaa huoneen oviaukolta.Molemmat pojat siis nukkuvat täällä, pienempi vielä pinnasängyssä. Ja Marttikin on päässyt kuvaan mukaan :)


Olisi tarkoitus osaa pojille kerrossänky tuolle seinustalle sitten kun he vähän kasvavat.


Kaikissa meidän makuuhuoneissa on edelleen tälläinen muovimatto mikä oli myös keittiössä ja olohuoneessa, nyt niihin on jo vaihdettu laminaatit. Mattona tällä hetkellä toimii autoratamatto, tähän haaveilen tähtimattoa, mitäpäs muutakaan :D Poikien huoneeseen vaihdoin toissapäivänä, suursiivouksen innoittamana, ihanat uudet tähtiverhot :) Tuohon ikkunan eteen olisi ihana saada paripulpetti...kun vain jostain löytyisi sellainen ihanuus....


Toinen seinusta onkin sitten varattu leluille..


...ja parille hyllylle jossa on poikien kuvia sekä pelejä :)Kivaa viikkoa kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kyllä itekkin tykkään vaikka remontti on vielä edessä :) paranee vain!

      Poista