tiistai 19. maaliskuuta 2013

Thaimaa-The Paradise!
Thaimaa, mikä ihana maa :)


 Läheiseni kävivät vast ' ikään kahden viikon "pitkällä" lomalla Thaimaassa ja itselläni kova matkakuume iski, siis todella!! Tulivat eilen käymään meillä ja toivat tuliaisia lapsille, tietty mutta myös meille aikuisille :) kivaa! Kuvia oli kuulemma tullut otettu todella paljon ja niitä sitten siinä yhdessä katseltiinkin. Lämmintä siellä oli riittänyt ja nahkakin oli monella palanut.

Itse en ole käynyt missään lämpimissä maissa. Ulkomailla vain sen verran että luokkaretki tehtiin kuudennella luokalla Kööpenhaminaan, Tanskaan ja se oli mielestäni aivan huikeeta :) No Ruotsin puolella on sitten tullut käytyä useamminkin mutta eihän sitä ulkomaaksi voi laskea..eihän :)

Tämä matkakuumeenihan sai aikaa sen että aikani miehelleni tästä höpötin ja jankkasin että lähdetään lähdetään..ei oikein tykännyt ajatuksesta mutta aikani kun jankkasin niin lopulta hänkin suostui..siis jei!! Huippua!! No ajankohdasta ei ole mitään tietoa mutta kuitenkin olemme menossa siis Thaimaaseen..joskus :D Olen niiiin innoissani JO NYT että olen katsonut kaikki mahdolliset matkatoimistot sekä hotellit ja kuvat netistä mitä haulla Thaimaa löytyy :D Hullu..no kyllä, varsinkin jos mieheltäni kysytään!

Löysin yhden sivuston netistä jossa Thaimaasta sanotaan näin: 

Thaimaa on trooppinen paratiisi Kaakkois-Aasiassa. Lämpimän ilmaston, edullisten hintojen, kauniin luonnon ja ystävällisten ihmisten ansiosta se on saavuttanut huikean suosion matkailumaana.
Majoitusvaihtoehtoja Thaimaassa löytyy jokaiseen tarpeeseen. Pakettimatkan hintaan sisältyy usein hotelli. Suurimmat hotellit sijaitsevat usein nähtävyyksien ja kulkuyhteyksien suhteen keskeisillä paikoilla.
Hulppeimmissa kaupunkihotelleissa aamiaista nautitaan notkuvien buffet-pöytien äärellä, ja paahtavasta auringosta voi nauttia hotellin katolle rakennetulla uima-allasosastolla.
Lyhyempiä matkoja siirryttäessä taksit ja tuktukit ovat käteviä ja todella edullisia vaihtoehtoja. Ilmastoitu taksi houkuttelee kuumana päivänä, mutta kannattaa myös kokeilla vieläkin edullisempia ja tunnelmallisia tuktuk-takseja.

                                       Tässä muutamia ihania kuvia Thaimaasta :) Oih ja voih!
Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi - Kuva 1

                                                                                        Blue Village Exotic – Chada Beach Resort & Spa - Kuva 7           


                                                                  Buffetaamiainen :) namps!
                                                       Blue Village Exotic – Chada Beach Resort & Spa - Kuva 33


                                            Lapsille löytyy Bamseklubi, jee :)
Blue Village Exotic – Chada Beach Resort & Spa - Kuva 27

                                                 
                                             Sviitti jossa oma uima-allas :)Blue Village Exotic – Chada Beach Resort & Spa - Kuva 39

                                                   Auringonlaskun aikaan..Blue Village Exotic – Chada Beach Resort & Spa - Kuva 40

                                          Näihin ihaniin tunnelmiin..kivaa tiistaita!

2 kommenttia:

 1. AAAAHHHH! Ihania kuvia!! :):) Ja ai ETTÄ, olisi NIIIIN hienoa kyllä päästä thaikkuihin!!! Mua vaa kauhistuttaa se pitkä lento ja muksun kaa!! Ehkä me lähetään sitten, kun neitonen vähän isompi!!

  Kivaa päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain :) Joo on kyllä kiva päästä kuhan tässä saadaan säästettyä, aika kallista tuo matkustelu on, varsinkin kun lähdetään koko perheen voimin. Joo lapset on meilläkin vielä aika pieniä mutta kasvavat kovaa vauhtia :)

   Poista