maanantai 16. tammikuuta 2012

Tammikuuta mennään taas.

Heissan!


Tammikuun puoliväliä mennään jo, aika kyllä menee niiin nopeesti. Joulukin meni mummolassa ollessa. Joulupukki toikin lapsille paljon lahjoja, ehkä vähän liikaakin.. Meillä täällä on ollut (ja on edelleen) käynnissä remontti. Olemme remontoimassa melko lailla koko taloa.. Sauna ja pesuhuone menevät kokonaan uusiksi, uudet lattiat tulee koko taloon ja seinäpinnat menevät vaihtoon jokaisessa huoneessa. Ja tässä samalla molemmat yritämme käydä töissä, huh aikamoista täytyy sanoa. 


Listoja vaille valmiina meillä on olohuone, tuulikaappi on maalattu, odottaa laatoitusta. Kylpyhuone on jo osaksi laatoitettu ja se laatoitetaan loppuun tämän viikon aikana, toivottavasti myös sauna saadaan tehtyä mahdollisimman pian. Tähän remonttiin menee kyllä aikaa todella paljon ja olenkin kerinnyt olla moneen otteeseen hermona..tuntuu ettei valmista tulee millään. Mieheni tekee vielä 12 tunnin työpäivää ja siihen remonttia kotona niin huh huh, väsyneitä ollaan oltu.. Minullakin vielä vuorotyö ja lapsiakin pitää hoitaa, vapaa-aikaa ei kyllä juurikaan ole siksi en ole kerinnyt täälläkään käymään.. Maalausurakka on minulla jokaisessa huoneessa, tapettiakin tulee parille seinällä. Mies laittaa laminaatin ja laatoittaa. Todellakin toivon että pääsemme pian saunomaan uuteen saunaamme ja loppuu tämä "naapurissa" saunominen. Laitan kyllä kuvia tänne valmiista lopputuloksesta, ennen ja jälkeen remontin. Nyt täytyy lähteä käyttämään poikaa lääkärillä, korva meinaa toisella olla kipeä :(




Oikein hyvää viikkoa kaikille ja palataanpas taas :)

4 kommenttia:

  1. Huh..onpas teillä urakkaa kerrakseen!

    Mukavaa loppuviikkoa♥

    VastaaPoista
  2. No niin kyllä onkin. Täytyy välillä lähteä lasten kanssa mummolaam, remontin tieltä pois :) Toivottavasti valmista tulee pian! Oikein hyvää viikonloppua myös sinulle :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla susta pitkästä aikaa :) Teillä onki suuri remontti siellä menossa! Voi mä niin muistan miten raskasta se oli kun taloa rakennettiin ja mies kävi töissä ja mä hoidin vauvaa. Silmät ristissä mentiin.. Mut hyvin selvittiin :) Just yks päivä mietittiin niitä aikoja :)
    Tsemppiä teille sinne remontin keskelle!

    VastaaPoista
  4. Joo meillähän täällä on tosiaan koko talo remontissa..huh! Täytyy kyllä sanoa että raskasta aikaa tämä on ollut ja tulee vielä olemaan.. Kiitos, eiköhän se tästä :)

    VastaaPoista