torstai 9. kesäkuuta 2011

Ihana kesäkuu!

Heissan!

Nyt on kyllä saanut nauttia ihanan lämpimistä kesäisistä päivistä, ei passaa valittaa vaikka välillä aika tukala onkin. Talvella olikin niin kovat pakkaset että.. Niin ja eihän näitä hellepäiviä ole koskaan liikaa, ainakaan Suomessa :) Täällä on koko viikon ollut +30, siis todella lämmintä :) Näitä lisää!! Monenlaista on mielenpäällä, seuraavassa niistä lisää...



Töissä oon nyt käynyt sen kaksi viikkoa ja oon kyllä tykänny kovasti :) Työkaverit ovat kivoja ja kaikkien kanssa tulen hyvin toimeen, työ on mieluisaa ja vuorotyö sopii minulle kuin valettu :)


Nyt on muuten tasan vuosi siitä kun olin synnytyslaitoksella. Synnytys käynnistettiin ja poika syntyi samana päivänä. Eli nuorimmainen täyttää tänään vuoden :) Juhlat järjestetään sitten hieman myöhemmin..äkkiä se tuo vuosi menee..eipä oo enää pikkuvauvaa..


Tälle kesälle ollaan jo maisteltu hieman kotimaisia tuoreita mansikoita, nam!! Olihan hyviä :) Marjat ovatkin parhaita tuoreina, mutta kyllä minä laitan pakkaseenkin ja niitä sieltä sitten sulatetaan ja syödään.




Uimassa ei olla vielä uskallettu käydä, vaikka onkait ne vedenkin jo jonkin verran lämmenneet..vai onko? Onko joku jo käynyt talviturkin heittämässä pois?

Kesä 2007 006.jpg



Kesässä on monta hyvää asiaa, lämmin aurinkoinen sää, jäätelö, uimassa käynti, rantasauna, auringonlasku, kauniita maisemia, auringon ottaminen, juhannuskokko, onkiminen, järvellä souteleminen, mökkeily ja tietenkin kesäloma :) jota minulla ei ole koska juuri aloitin työt mutta nautitaan näistä ihanista vapaapäivistä sitten senkin edestä!




 Näistä ihanista asioista on minun kesäni tehty :)

2 kommenttia:

  1. kauniita kesäisiä kuvia!
    hyvää juhannusta! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hyvää juhannusta myös sinulle :)

    VastaaPoista